Help me een nieuwe naam te kiezen (en identiteit en bewegen en beginnen met een nieuw leven)

Hallo! Ik heb twee uiterst belangrijke dingen om over te praten – 1. Een update over Invisalign (video) en 2. Noem die gember en een potentiële naamwijziging.

Invisalign Week 3 Update

Ik Paris Saint-Germain Thuisshirt ben op week 3 van Invisalign en ik word gebruikt om ermee te praten. Maar ik geloof nog steeds dat de ankers het visalign maken (snap het, zonder het onzichtbare deel)?
Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 2
Marathon Training Journal Day 2. runeatrepeat.com

Meer video’s

0 seconden van 1 minuut, 45 seconden

Volgende
Marathon training dag 3
00:51

Live
00:00
08:21
01:45

Ik heb moeite om eerder te eten, evenals tijdens het hardlopen, evenals races. Dit is een probleem dat ik vereiste om erachter te komen.

Ik heb vanmorgen een eenvoudige 6 mijl gedaan, evenals dan een bovenste fix van het strandlichaam. Dan een enorme smoothie met granola en noten.

Ik bespioneer vrij bloemen met dank aan de 99 cent -winkel. Liefde!

En mijn favoriete ding na watermeloen … popcorn. Ik kan niet worden beheerd met deze super grote tassen en dit in 26 uur afgebroken.

Ik scoorde gehakte uien en paprika’s in de winkel en gebruikte ze om fajitas te maken. Ik hou van uien, maar mijn ogen zijn gekke stijl als ik ze hak-dus voorgepakte uien maken me enorm gelukkig.

Ik had een serieuze vereiste voor iets geweldigs en gooide prachtige aardappelmuffins samen. Ik heb eerder deze week veel prachtige aardappelen in de Crockpot gemaakt en had er een aantal te gebruiken. Ik gebruikte prachtige aardappel, haver, ahornsiroop, kaneel en een ei. Ik ben niet positief over de hoeveelheden, omdat ik niet kan kiezen of de structuur precies was wat ik wilde, maar ze waren echt Ghanees Voetbalelftal Thuisshirt goed!

Noem Liverpool FC Thuisshirt die gember …

Andy Cohen’s Show Watch What Feturs is deze week in LA. Ik heb het de laatste tijd niet meer bekeken sinds ik Sling heb en niet kan opnemen. Whatev. Ik heb het echter deze week betrapt en het is extra leuk.

Vandaag speelden ze een spel met Conan O’Brien – noem die gember! Conan moest de naam aannemen van elke roodharige die op de eerste rij zat. Het was super willekeurig, hij kreeg er geen goed, maar het was schattig.

Het deed me vragen wat mijn naam zou moeten zijn – als je gewoon tevreden bent met iemand, zou je dan een geweldige naam voor hen kunnen kiezen?

Ik geloof dat mijn naam Loudy Sandia zou zijn … omdat ik luid en van watermeloen ben. (Sandia is watermeloen in het Spaans)

Vraag: Noem deze gember!

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.