Hoe u uw broer laat koken

Hallo! Ik heb eindelijk een manier ontdekt om mijn kleine broertje te overtuigen om met mij rond te hangen, omkoping. Goed niet echt. Nou, misschien een beetje … zie ik onlangs dat ik me onlangs realiseerde dat hij niet weet hoe te koken. En op 15 -jarige leeftijd is hij een normaal tienerkind dat altijd kan eten. Dus toen ik hem een ​​mini-cake-kit kreeg, haalde hij het niet totdat ik kwam om te helpen omdat hij de oven nog nooit eerder had gebruikt.

Ik maakte de cake een paar weken geleden met hem en las hem de aanwijzingen terwijl hij de taart maakte. Gezien het Qatarees Voetbalelftal Thuisshirt feit dat hij aan het einde van het project cake kreeg, denk ik dat hij het als een succes beschouwde.
Mijn meest recente video’s

Marathon training dag 4
Marathon Training Diary Day 4 inchecken

Meer video’s

Volgende
5 minuten rennen opwarmen a
05:34

Live
00:00
08:21
01:21

Ik gebruikte die techniek een paar dagen geleden opnieuw en vertelde hem dat ik kwam om te eten, maar was zijn hulp nodig. Deze keer vroeg ik of hij de aanwijzingen aan mij kon lezen. Dit gaf hem het gevoel dat hij hielp, maar nog belangrijker is dat het hem waarschijnlijk het gevoel gaf dat hij zijn normaal zeer bazige oudere zus de baas was.

We maakten een familiediner van Blue Apron.

Hij regisseerde me op alle stappen – van het voorbereiden van de producten tot het maken van de saus. Ik was in staat om hem een ​​paar dingen te laten roeren en me ingrediënten te krijgen – het was een goede hoeveelheid teamwerk.

Het was ook leuk om met gember te koken en hem te beschrijven dat gember is wat gepaard gaat met de wasabi in sushi -restaurants, Club America Thuisshirt maar het is ongelooflijk dun gesneden. Nadat ik het had gesneden voor de saus, rook we de weggegooide huidonderdelen en merkten we hoe krachtig het is!

We maakten honing geglazuurd kabeljauw met kokosrijst. Ik serveerde het familiestijl en mijn mama en papa vergezelden ons voor het avondeten. Het kwam zo goed uit iedereen zei dat het heerlijk was.

Het eten was geweldig, het bedrijf was geweldig en mijn moeder deed de afwas die ook geweldig waren!

Bonus: een paar dagen later sms’t hij me dit teken van Blue Apron dat hij heeft geïdentificeerd. Hij lette op!

Mijn andere blauwe schort maaltijd voor deze week was Panko Crusted Chicken met erwtenidee -salade. De laatste keer dat ik gepaneerde kip maakte voor een blauwe schort maaltijd, was het een substantiële hit, dus ik wist dat dit een andere winnaar zou zijn.

Het maken van een heerlijke korstkip is zo gemakkelijk en uitstekend (als ik indruk had om indruk te maken, zou ik dit maken). Ik voel me als een legitieme thuiskok als ik dit doe en krijg een beste knapperige korst en vochtige kip aan de binnenkant.

Een klein leuk bonusaanbod van dit diner was de roze citroen die betrekking had op de maaltijd. Ik FC Utrecht Thuisshirt had nog nooit een van deze gezien en voordat ik het inzetstuk las dat bij de levering kwam, was niet zeker of het een citroen of een limoen was. Bekijk die strepen! Het had ook een subtiele roze kleur aan de binnenkant. Mijn camera deed het geen recht, maar het was een heel mooi gezicht.

Kun je geloven dat ik dit heb gemaakt? Ik voel me zo chique …

De volgende keer wil ik gebakken eieren en kaasachtig knoflookbrood proberen op hun receptenpagina.

De eerste 25 RER -lezers die zich aanmelden voor Blue Apron krijgen 2 gratis maaltijden. Ga hierheen om veel meer info te krijgen of aanmeld je aan.

Vraag: Kook je? Alleen? Helpt iemand?

Dit bericht is in samenwerking met Blue Apron. Alle meningen zijn van mijzelf.

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.