7 ideeën om uw trainingsroutine een stuk duurzamer te maken

Spring is officieel ontstaan en velen van ons gaan naar buiten om te koesteren in het warme weer en genieten van veel meer tijd met moeder natuur. En voor sommigen kan deze tijd van het jaar ook dienen als inspiratie om een opzettelijke stap te zetten in de richting van een veel duurzamere levensstijl. Gelukkig kunt u, door een paar tweaks op de ideale plaatsen te maken, een groot verschil maken bij West Ham United Thuisshirt het minimaliseren van afval en het verlagen van uw CO2 -voetafdruk.

Uw fitnessroutine kan een geweldige plek zijn om te beginnen. Blijf lezen voor ideeën om uw trainingsroutine een stuk duurzamer te maken.

Hoe u uw trainingsroutine een stuk duurzamer kunt maken

Het implementeren van duurzame praktijken kan eenvoudig zijn en hoeft niet dat u comfort opoffert. Integendeel, het zal uw gezondheid en welzijn verbeteren, zowel vandaag als op de lange termijn.

“Velen denken dat de impact in de toekomst te ver is, als gevolg daarvan is het moeilijker om te relateren”, zegt Lenka Chubukliieva, directeur van Rumble Gym. “Maar als we beginnen met het bekijken van het milieu door de directe impact die het nu op ons heeft (onze gezondheid, welzijn, portefeuilles en natuurlijk de manier waarop het weer morgen onze eigen huizen kan beïnvloeden), kunnen we veel beter en sneller bereiken Resultaten. ”

Hier zijn een paar manieren om aan de slag te gaan met een veel meer ethische trainingsroutine:

Recycle uw Fitbit -apparaat via Fitbit.com of de Google Store. Om te beginnen, kunnen Fitbit -gebruikers zich goed voelen, wetende dat er een snelle en gemakkelijke manier is om uw apparaat te recyclen. U kunt een link vinden onderaan deze duurzaamheidspagina, die u naar een hulpbericht brengt dat een stapsgewijze handleiding levert over hoe u dit kunt doen.

Zowel verzendkosten als recycling zijn gratis aan klanten. Deze dienst is momenteel beschikbaar in de VS, Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Het zal eind maart 2022 voor de volgende landen beschikbaar zijn: Canada, India, Japan, Mexico, Nieuw -Zeeland, Puerto Rico, Singapore, Zuid -Korea en Taiwan.

Koop een herbruikbare waterfles. We hebben allemaal de statistieken gezien over hoe plastic flessen de omgeving pijn doen en weten hoe cruciaal het is om te recyclen. Velen van ons lijken echter nog steeds een paar vervelende halfvolle waterflessen te hebben die in onze auto of in ons huis rondslingeren. Gelukkig is er een gemakkelijke oplossing: een herbruikbare waterfles.

Herbruikbare waterflessen zijn er in allerlei materialen, waaronder glas-, roestvrijstalen en BPA-vrije plastic opties. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren, dus je kunt er een vinden die bij je levensstijl past en goed voor je voelt.

Heroverweging van uw woon -werkverkeer. Het is geen geheim dat onze dagelijkse autogespoelen een substantiële bron van koolstofemissies zijn, dus het selecteren van wandelen, hardlopen of fietsen als uw algehele training of als een duidt op het bereiken van uw sportschool of studio kan een aanzienlijk verschil maken.

Voor stadsmensen is openbaar vervoer een solide optie die de angst voor het navigeren van verkeer elimineert. Je kunt ook overwegen carpoolen met vrienden, die niet alleen je CO2 -voetafdruk verlaagt, maar een trainingsmaatje kan helpen je gemotiveerd te houden.

Weet dat het omschakelen van je woon-werkverkeer zelfs een paar dagen per week een grote game-wisselaar kan zijn!

Een duurzame stijl hebben. Meld u af voor snelle mode en kies een kledingbedrijf met duurzame productie- en servicepraktijken. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg merken klaar om een stap verder te gaan voor het milieu, en het kiezen van duurzame actieve kleding en schoeisel is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Ook “kies duurzame vezels die milieuvriendelijk zijn”, zegt Chubukliieva. “Niet alleen de productie ervan is belangrijk, maar ook wanneer kleding moet worden vervangen. Die vezels zijn composteerbaar en zullen terugkeren naar de natuur. ”

Chubuklieva beveelt bijvoorbeeld Bamboo aan, dat honderd procent biologisch afbreekbaar en natuurlijk regeneratief is, organische hennep is een geweldige vervanging voor katoen, en Tencel -vezels zijn gemaakt van hernieuwbaar grondstofhout.

En wanneer het betrekking heeft op het weggooien van oude sneakers of kleding, overweeg dan om ze als donaties te geven.

Koop duurzame uitrusting. Of het nu yogamatten, weerstandsbanden of schuimrollen, probeer uitrusting te kopen gemaakt van natuurlijke of veel duurzamere producten. Natuurlijke rubberen yogamatten en kurk yogablokken zijn bijvoorbeeld geweldige alternatieven voor hun petroleum-afgeleide tegenhangers.

“Het is ook cruciaal om ervoor te zorgen dat het bedrijf waaraan u uw apparatuur koopt, duurzame praktijken heeft. Bij bijvoorbeeld Jadeyoga planten we een boom voor elke mat die we verkopen ”, zegt Kaitlyn Evans, communicatie- en duurzaamheidscoördinator bij Jadeyoga.

Bij Fitbit zijn we toegewijd om vriendelijk te zijn voor de planeet en hebben we in lijn met Google’s hardware duurzaamheidsverplichtingen, waaronder:

100 Iraans Voetbalelftal Thuisshirt procent van de zendingen van en naar onze klanten in 2021 zijn CO2 -neutraal.
Vanaf 2022 zullen Products Fitbit -lanceringen altijd bestaan uit gerecyclede materialen.
Alles vanOnze productiefaciliteiten zijn nul afval voor stortplaats gecertificeerd tegen 2022.

Gebruik duurzame schoonmaakproducten. Het is niet alleen beter voor onze planeet, maar het gebruik van duurzame schoonmaakproducten om uw uitrusting te reinigen en Activewear is beter voor uw algehele gezondheid.

“Onze huid is een orgel”, zegt Chubukliieva. “We ademen niet alleen door onze neus en mond, maar ook door onze huid. Wat we ook dragen (kleding, crèmes, parfums, oliën) – allemaal wordt geabsorbeerd door onze huid. ” Dus welke schoonmaakproducten we ook gebruiken, het heeft allemaal invloed op het milieu en onze algehele gezondheid.

Implementeer duurzame praktijken in uw maaltijdbereiding. Je dieet is een groot deel van je fysieke fitheid en kan ook een geweldige plek zijn om wat duurzaamheid uit te voeren. Bijvoorbeeld, het voorbereiden van maaltijd en het eten van restjes kan helpen bij het verminderen van voedselverspilling, het eten van lokaal het verlaagt van uw CO2 -voetafdruk en helpt bij het ondersteunen van uw lokale economie, en het verminderen van vleesconsumptie kan allemaal een impact hebben.

“Het is een van de grootste bijdragers aan klimaatverandering”, zegt Chubukliieva. “Kies gazon gevoed rundvlees. Als je een moestuin hebt, probeer dan je producten te laten groeien. Het is leuk, emotioneel lonend, geweldig voor jou en de planeet. ”

Het komt neer op? Het implementeren van zelfs een van deze duurzaamheid -tweaks aan uw trainingsroutine kan een grote en positieve impact hebben. “Het belangrijkste zou zijn om niet bang te zijn om vandaag een beetje verandering aan te brengen”, zegt Chubuklieva. “Om die eerste stap te zetten in wat het ook is. Het is echt gemakkelijk en zal veel voordelen bieden aan u, uw gezondheid en de planeet. ”

Deze informatie is alleen voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor medische diagnose of behandeling. U mag deze informatie niet gebruiken om een gezondheidsprobleem Japans Voetbalelftal Thuisshirt of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. Neem altijd contact op met uw arts voordat u uw dieet verandert, uw slaapgewoonten wijzigen, supplementen nemen of een nieuwe fitnessroutine beginnen.

Kelsey Maloney

Kelsey Maloney, inwoner van New Jersey, is een geassocieerd redacteur bij Fitbit die momenteel haar Californische droom in San Francisco woont. Na het behalen van haar Bachelor of Art’s Degree in Journalistiek, heeft ze een jaar lang gebackpack naar verschillende landen over de hele wereld, waaronder haar favoriete stad – Kaapstad, Zuid -Afrika. Vervolgens maakte ze de sprong naar de westkust om haar carrière en bewerkingscarrière na te streven, voorheen in Sunset Magazine. Kelsey is een reis- en hete yoga -enthousiast met een aanbidding voor livemuziek, de geweldige buitenleven, Annie’s mac en kaas en een wazige IPA.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.