Nieuwe CLF/Samford University Poll blijkt dat 71% van de Amerikanen wil dat NFL stopt met het werven van kinderen om voetbal aan te pakken

Een nieuwe peiling uitgevoerd door de Concussion Legacy Foundation (CLF) en het Samford University Center for Sports Analytics onthult vanwege CTE -problemen , 71% van de 1,311 ondervraagde Amerikanen gelooft dat het niet geschikt is voor de NFL om kinderen te werven om voetbal aan te pakken.

Volgens officiële aankondigingen van de financiering heeft de NFL veel meer dan $ 100 miljoen uitgegeven om kinderen te werven aan jeugdaanvallen, omdat 2000, en de bowl heeft meestal advertenties gericht op het werven van kinderen en hun ouders via merken zoals NFL -voetbal.

“Aan al mijn LOSC Lille Thuisshirt voormalige collega’s van de NFL: stop alsjeblieft met het werven van jonge kinderen om tackle voetbal te spelen,” zei Pro Football Hall of Fame -lid Mike Haynes, ook een voormalig NFL -vice -president van speler en ontwikkeling van werknemers. “Als kinderen wachten tot de leeftijd van 15 om Japans Voetbalelftal Thuisshirt het voetbal te spelen zoals ik, zullen toekomstige voetbalspelers een drastisch lager risico op CTE hebben en zullen ze niets verliezen in termen van het ontwikkelen van de vaardigheden die hen ooit een beroep kunnen bieden dat professioneel voetbal speelt. Het is het beste om te doen. ”

Andere essentiële bevindingen zijn:

69% van de voormalige tackle -voetbalspelers en 77% van de Amerikanen ondersteunen de overheidsregeringen van de staat die tackle voetbal verbieden voor kinderen vóór de leeftijd van 12.

72% van de Amerikanen is van mening dat tackle RB Leipzig Thuisshirt voetbal pas in minstens 14 jaar moet worden geïntroduceerd.

Deel dit:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.