Laatste dag van Run Camp allereerste dag van marathon training

Hallo! Het is de laatste dag van Run Camp! Het is niet echt de allereerste trainingsdag voor de LA Marathon, maar het is de allereerste dag dat ik mijn training bijhoudt en eet. Ik probeer veel beter te zijn over het loggen van alles om beter te worden. Ik heb veel enorme doelen en er komen enorme races aan !!

Laten we het eerst over eten hebben. Ik heb naar geweldige chips en guac gekregen, dus ik pakte wat van Trader Joe’s … het lukte niet. Ik ben echt verplicht om het zelf te maken. WOMP WOMP.
Mijn nieuwste video’s

Leren van een slechte run
Slechte runs komen voor – hier is precies hoe ik er voorbij ben verhuisd en ontdekt van mijn volgende run. Tip om je te helpen een veel betere hardloper te worden door een neutrale toeschouwer van je trainingen te zijn.

Meer video’s

0 seconden van 3 minuten, 48 seconden

Volgende
Marathon training dag 5
04:34

Live
00:00
08:21
03:48

In Running Shoe News … Ik heb Road Runner Sports op voor mijn lange run op voor mijn lange run en er is nu een enorme toewijzing.

In Feline News …

Vegas slaapt. Dat is geen nieuws, dat is Corinthians Paulista Thuisshirt alles wat hij doet – maar het doet het goed. Go Vegas !!

Nu … rennen !!

Gisteren was de mooiste dag ooit in de geschiedenis van de wereld (ik moet dat dubbele inspecteren, maar ik heb nu geen tijd om onderzoek te doen).

Pre-run rituelen … zingen, vonk, sunblock … de gebruikelijke

Run – 20 mijl. Ik hield een groot tempo, maar een paar van de kilometers waren behoorlijk ruw. Evenals daarna voelde ik me verwoest. Ik moet me concentreren op rekken en kernwerk.

God zegene Californië.

In het runnen van nieuws …

Ik heb Wise & Final voor druiven bereikt. Ik word verteerd door druiven wanneer Watermelon buiten het seizoen is.

Hoe dan ook … ik zag dat Lean Cuisines te koop waren en Atletico Madrid Thuisshirt als je er 4 kocht, krijg je een doos met drumsticks gratis. Ik kan dat misschien niet afwijzen. Is het echter niet een beetje grappig om mensen te bieden die magere keukens kopen – ijs? Maar wie ben ik om gratis ijs te zorgen?! Ik was er helemaal over!

Run kampdag 21

Laatste dag van Run Camp !! De afgelopen 21 dagen hebben we weinig wijzigingen en check-ins aangebracht om sneller, sterker, langer en beter te werken!

Meer dan 1000 RER-er waren lid van Run Camp en een paar honderd zaten in de Facebook-groep. Serieus – Jij rockt !!! Zo trots op al het werk, evenals ondersteuning van elkaar. Ik vind het leuk.

Ik ga de run camp-kalender plaatsen, log en alle moeilijkheden en tips in een e-boek dat je binnenkort in één schot kunt krijgen. Blijf daarvoor op de hoogte!

Final Run Camp Challenge:

1. Koop uw lopende logboek voor deze week.

2. Vergelijk het met de laatste 2 weken.

Check in en vraag jezelf af –

Wat heb je verbeterd over je hardloop?

Waar wil je nog aan werken?

Wat was je beste run van de laatste 21 dagen ?? Waarom was het geweldig?

Wat was je slechtste run? Waarom was het slecht? Wat kunt u de volgende keer doen om een ​​vergelijkbare situatie te voorkomen?

Wat is je grootste uithoudingsvermogen bij het rennen?

3. Zorg voor een hoge vijf / knuffel / duim omhoog selfie voor het aanmelden voor run camp en werken als een veel betere hardloper. Het is niet eenvoudig om te rennen. Het is niet eenvoudig om een ​​moeilijkheid aan uw schema toe te voegen. Je wordt Zwitsers Voetbalelftal Thuisshirt elke dag veel beter.

Deel je beste run of runfie (run selfie) of iets leuks met #Runeatrepeat op Instagram en/of Twitter om het geweldige te delen !!

Vraag: Wat was je het beste van de afgelopen 21 dagen? Waarom was het geweldig ??

Stuur me het werkboek

51Save

Delen is zorgzaam!

51
Pin

Deel

Tweeten

Deel

Mail

Deel

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.