Biecht donderdag: Guacamole Race

Het is weer die tijd. Biecht donderdag staat opnieuw voor ons en ik dacht dat ik zou morsen in een stroom van bewustzijn/ willekeurige BS -manier.

Maar kan ik eerst wat liefde geven aan mijn lunch? Ei klautert met tonnen guacamole.
Mijn nieuwste video’s

Reis Jane Review
Reizen Jane draagbare urinoir review.

Meer video’s

0 seconden van 8 minuten, 1 seconde

Volgende
Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
06:05

Live
00:00
08:21
08:01

En dat brengt me bij …

Bekentenis #1: Het is in wezen een race naar de guacamole wanneer we het hebben, omdat zowel Ben als ik geobsedeerd zijn. Dit is een van de weinige dingen waar we allebei van houden. Meestal verschillen we op voedselvoorkeuren, maar ik weet niet wie meer van guac houdt.

Als een van ons ooit ‘vermist’ is, vraag dan de ander – ‘Wie heeft de laatste van de guacamole gegeten?’

Confession #2: Er was een geweldige aankoop die er één een volledig gratis verkoop op Vitatops kreeg en ik deelnam. De verzending is vandaag aangekomen en ik nam ook deel aan een “Eet One, Eet One en doe alsof het calorievrij is” Soorten.

Te twee goed.

Bekentenis #3: Mijn nieuwste CSA -verzending is vandaag ook aangekomen! Het bekentenis hiervan is, ik denk dat mijn geld beter is besteed aan de Vitatops.

Bekentenis #4: We hebben mijn staande bureau helemaal van Maryland verplaatst om het door het schemering en afval te verzamelen omdat ik nu een pub -hoogtetafel heb?

Bekentenis #5: Mijn recente maaltijden zijn de laatste tijd volledig niet -uitvoerig of fotogeniek. Dit is dat ik de blog, mijn doelen met de blog en andere gerelateerde onderwerpen laat heroverwegen. Hmmmm.

Bekentenis #6: Ik ging vanavond op zoek naar light frisdrank om te eten. Ik had ook niets anders nodig, alleen dat, dus ik reed uiteindelijk door Sonic en was ook “upsold” om ook tater -pesten te kopen. Wie eet in godsnaam Tater Tots? Dit meisje.

Bekentenis #7: Ik heb veel van de peuters op Ben verpakt.

Bekentenis #8: Mijn nauwe vriend wees me vandaag op dat ik altijd 100 Duits Voetbalelftal Thuisshirt miljoen dingen aan de hand heb (zoals in ik zoek chaos) en laat mezelf nooit gewoon stoppen en genieten van het leven.

Ik vind me niet leuk “net zoals ik ben” en voel de noodzaak om mijn tijd te vullen met prestaties die bijdragen aan mijn zelfwaarde.

Ik heb ervoor gekozen om hier nu aan te werken.

Bekentenis #9: Ik “krijg” deze babykoorts Boca Juniors Thuisshirt niet echt “krijgen” die iedereen heeft. (En door iedereen impliceer ik Caitlin en Brie. Grapje. Kinda.)

De laatste paar keer LOSC Lille Thuisshirt dat ik rondhing met nieuwe moeders, lijken ze moe, chagrijnig en spanning voor mij dat ik zou moeten: “Geniet van mijn totaal vrije tijd!” en reis! Reis nu zoveel als je kunt! ” Op een manier die ik hoor als: “Goede God red jezelf en krijg je buizen nu gebonden !!!!!!”

Vraag: Kunnen de moeders in het publiek hierop in het publiek? Heb ik het allemaal verkeerd ??

Bekentenis #10: Mijn keel doet pijn en ik heb het gebruikt als een excuus om overvloedige hoeveelheden warme chocolademelk, thee en wodka te verlagen. In sommige gevallen allemaal in één beker. Oké, niet echt.

Vraag: Wanneer heb je geleerd waar baby’s vandaan kwamen? En kun je me alsjeblieft invullen?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf deze kiezen:

Wat ik in een dag eet – voor hardlopers

Wat ik in een dag eet – voor hardlopers

Wat ik eet in een dagvideo van een hardloper. Voedseldagboek van alles wat ik op een dag at, ontbijt, lunch, diner en snacks. Plus suggesties over mijn favoriete producten eten

Orange County Fair 5K racekorting en 5K trainingsplan

Orange County Fair 5K racekorting en 5K trainingsplan

Hallo! Als je net zoveel van rennen en eten als ik zou moeten overwegen om een ​​5k te lopen en naar de beurs te gaan … onthoud L.

Guacamole hackGuacamole hack

Zeer snel en gemakkelijk Guacamole -recept. Probeer deze snelle guacamole -hack voor heerlijke en restaurantkwaliteit guacamole met O

Beste eiwitrepen voor hardlopers- wat te eten voor en na een run

Beste eiwitrepen voor hardlopers- wat te eten voor en na een run

Beste eiwitrepen voor lopers. Wat te eten voor een run, na een run en snacks. Mijn top 5 favoriete bars en voedingsafbraak

Erger dan een nachtmerrie

Erger dan een nachtmerrie

Mijn ervaring met nachtelijke verschrikkingen als volwassene. Run Eet herhaalde leven update en ervaring met nachtelijke verschrikkingen. Bronnen

Gewichtsverlies, watermeloen en weekendupdates met Diego

Gewichtsverlies, watermeloen en weekendupdates met Diego

Hoe je van jezelf kunt houden terwijl je jezelf verbetert. Lichaamspositiviteit terwijl u afval of achter een doel aan gaat. suggesties over hoe

⚡ door Shareaholic

.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.