Arent Fox kondigt aan inhuur van de voormalige MLS Executive Vice President en General Counsel Gerestse Ordower

Arent Fox heeft onthuld “de groei van zijn sport- en zakelijke en effectenpraktijken” met de toevoeging van Gerestwandeling, een voormalige major, een voormalige major, een voormalige major, een voormalige major, een voormalige major League Soccer (MLS) Executive Vice President en General Counsel.

Een strategische adviseur met meer dan 20 jaar ervaring bij MLS, Ordower voegt zich bij het kantoor van het bedrijf in New York als partner en zal sportmarktklanten adviseren over hun ‘complexe activiteiten en Zwitsers Voetbalelftal Thuisshirt juridische zaken.

“Bill brengt diverse vaardigheid die alle elementen van de sportactiviteiten omvat, inclusief media, evenals digitale rechten, sponsoring, licenties, aandeleninvesteringen, uitbreiding, zakelijke transacties, evenals herstructurering, sportweddenschappen, ticketing, wereldwijde partnerschappen, arbeidsrelaties, ook arbeidsrelaties, arbeidsrelaties, ook als disciplinair onderzoek van spelers ‘, aldus het bedrijf.

Richard L. Brand, die de sportmethode van het bedrijf leidt en dient als de managing partner van het kantoor in San Francisco, voegde eraan toe dat Orower 23 jaar bij MLS heeft doorgebracht, ‘inclusief het dienen als algemeen raadsman, evenals instrumenteel was in het besturen van de competitie ongeëvenaarde groei. Zijn ervaring als lid van het uitvoerend team bij een van de topsportcompetities van het land – inclusief het effectief beïnvloeden van zowel de industriële als de mediastrategie – zal ongelooflijk waardevol zijn voor onze sportmarktklanten. ”

De meest recent bij MLS werkte Ordower als Executive Vice President, MLS Business Ventures. Daar vestigde hij nieuwe en verbreedde bestaande clubinkomstenstromen, waaronder sportweddenschappen, evenals gaming, ticketing, aandeleninvesteringen, industriële ontwikkeling, uitbreiding, Voetbal Thuisshirt evenals wereldwijde tentoonstellingen.

Als executive vice president en algemeen raadsman van MLS, hield Order toezicht op alle juridische zaken en adviseerde Arsenal FC Thuisshirt zowel over zakelijke aangelegenheden, inclusief groei en zakelijke transacties, media, sponsoring, licenties, acquisities voor industriële rechten, digitale, collectieve onderhandelingen als evenals spelerskwesties, internationale, overheidszaken, evenals intellectuele woningen. Hij hield ook toezicht op het samengestelde misbruik van de competitie, evenals gedragsgezondheids- en welzijnsprogramma.

Voordat hij als algemene raadsman diende, werkte Ordower als senior directeur van spelerspersoneel, waar hij werd opgenomen in alle elementen van competitie en clubspelersrelaties, inclusief spelerscontracten, evenals beweging, clubinkomenbudgetten, SABH -programma’s, evenals verzekering.

Ordower kreeg zijn JD van de Wetgeving Institution van George Washington University, evenals zijn BA, Magna Cum Laude, van de Boston University.

Deel dit:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.