Fighter lijdt aan hersenstam ischemie met verlamming van duidelijke snelle extreme gewichtsnij

Een van de meest gevaarlijke aspecten in gemengde vechtsporten en andere gewichtsbeperkte sporten is de praktijk van snelle extreme gewichtsverlies waarbij atleten proberen gewicht te maken voor hun divisie voor hun divisie door extreme procedures die resulteren in goed gedocumenteerde risico’s, verwondingen en zelfs overlijden.

In een van de veel meer tragische resultaten van dergelijke praktijken meldt Marc Raimondi van ESPN dat Titan FC bantamgewicht wereldkampioen Rudson Caliocane een hersenstam ischemie heeft geleden, wat resulteert in linkszijdige lichaamsverlamming na een wedstrijd vorige maand in Brazilië.

Volgens de post ontstond het letsel als gevolg van een snelle extreme gewichtssnede waarbij het caliocaan meer dan 15 pond daalde om gewicht te maken voor de wedstrijd. Raimondi merkt als volgt op:

Caliocane is nu gedeeltelijk verlamd aan zijn linkerkant, kan niet zonder slap lopen en heeft moeite om duidelijk te spreken, zei Davis.

Davis zei dat de neuroloog van Caliocane hem vertelde dat de ischemie het resultaat was van een extreme gewichtsverlaging, niet het werkelijke gevecht, dat Caliocane verloor van Matheus Mendonca door unanieme beslissing. Davis zei dat Caliocane in één dag veel meer dan 15 pond sneed om gewicht te maken voor de wedstrijd, waarschijnlijk door middel van ernstige uitdroging.

Guilherme Cruz van MMAFighting meldt dat Jorge Oliveira, de CEO van de promotor voor de kwestie in kwestie, Future LOSC Lille Thuisshirt MMA, hervormingen van gewichtsverlies voor toekomstige aanvallen zal doorbrengen. Cruz meldt als volgt:

Volgens Oliveira zal de promotie na het optreden met caliocaan veranderingen in de procedures voor het snijden van gewicht opleggen, waarbij het model wordt overgenomen dat momenteel wordt gebruikt door de California State Athletic Commission. Een atleet die te zwaar aankomt voor de vechtweek, wordt een boete van de kaart getrokken of uit de kaart gehaald.

“De jager is niet het meest cruciale ideaal, maar de mens Rudson Caliocane,” verklaarde Oliveira. “Ik heb contact met zijn vader en probeer te helpen met wat ik kan. Ik was een jager, ik sneed te veel gewicht in een korte periode, ik ben uitgeschakeld, ik had hersenschudding … Ik probeerde mijn ervaring door te geven aan hen.

“Het is triest om een jong talent te zien, dat houdt van wat hij doet, zijn reis moet onderbreken vanwege zoiets. God klaar – FC Utrecht Thuisshirt en ik weet dat Rudson een trouwe jongen is – deze pauze is tijdelijk. Maar nogmaals, het meest cruciale ideaal is nu de mens Rudson Caliocane. ”

Een GoFundMe is gelanceerd om geld in te zamelen om te helpen met de medische kosten van Caliocane.

Advertentie

Deel dit:
Twitter
Facebook

Zoals dit:
Zoals laden …

Verwant

Documentatie van de tol van snelle extreme Qatarees Voetbalelftal Thuisshirt gewichtsverlagingen in Mmasept 3, 2014 in “veiligheidsstudies”
Ontario neemt in California Style Early Weeg Ins aan voor UFC Fight Night 89 juni 14, 2016in “Athletics Commissioner of Ontario”
Californië passeert unaniem MAMA MMA -gewicht Cut ReformSmay 16, 2017in “Gewichtsgebroken hervorming”

Leave a Reply

Your email address will not be published.