Nieuwjaarsresoluties 2014

Tequila, Hilary Clinton en Nieuwjaarsresoluties … Sommige mensen zijn dol op ze en sommige mensen haten ze.

Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 3
Marathon Training Video Diary – Dag 3. Runnen Journal Incheck in Run Eat Herhaal

Meer video’s

0 seconden van 51 seconden

Volgende
Gezichtsmasker om te rennen of buiten tips te lopen
07:15

Live
00:00
08:21
00:51

Ik hou van de resoluties van Nieuwjaars !!!

en hete saus.

Ik hou ervan een doel te stellen dat me beter zal maken, me tevreden zal maken en me een doel voor het jaar geef. Ik weet dat veel mensen hun resoluties niet behouden, maar ik houd de mijne meestal – of kom op zijn minst heel dichtbij.

Vorig jaar was mijn #1 doel om 13 halve marathons te lopen voor 2013. Ik heb een beetje gefaald en overtrof het een beetje tegelijkertijd.

Mijn andere resoluties uit 2013 waren:

Ga naar yoga of kruis 2x per week. Eh. Ik heb getraind, maar geen yoga.

Blijf 3 maanden Athletic Bilbao Thuisshirt bij mijn nieuwe eetplan. <- klaar! Ik had een kleine feitelijke missie voorgesteld door een holistische voedingsexpert en ik deed wat vallen en opstaan ​​met mijn dieet. Wees aardig. Um. Ja, daarover ... Wordt georganiseerd. Ik ben hier 50/50 op. Ga naar China. Ik heb tickets gekocht in 2013, maar gaat pas in 2014. Zorg beter voor mezelf. Ja, meestal. Kies geluk. Gedaan! Ik had dit jaar wat hoogtepunten en dieptepunten en concentreerde me echt op mijn zegeningen toen het moeilijk werd. Mijn resoluties voor 2014: 1. Run 14 races - Ik moet mezelf verzilveren voor de Miss of the 13 13s van vorig jaar! Ik kwam in de verleiding om te proberen 14 helften te doen, maar nu ik weet dat ik in sommige gevallen de volle Mary graaf, split ik het. Ik fotografeer voor 7 halve marathons en 7 volledige marathons. Plus een kers op top = 30 miler voor geluk. 2. PR in de marathon! Ja, ik jaag het op. 3. Verlies de laatste 5 10 pond. Ik kwam er eindelijk achter hoe ik voor mijn lichaam moest afvallen en deed het geweldig voor de vakantie, dus de laatste 5 pond leken naar 10. Het is oké. Hoewel ik in 2013 veel vooruitgang heb geboekt, ben ik niet bij mijn doelgewicht gekomen en wil ik er dit jaar echt komen. 4. Kleed beter. Laten we deze messicaan maken, minder een puinhoop in een jurk 5. Zoek een vijfjarenplan uit. 6. Liefde. Houd van God, ikzelf, mijn lichaam, mijn familie, mijn vrienden, vreemden, lamp ... leer om van alles en iedereen meer te houden. Vorig jaar lag mijn focus op Club America Thuisshirt het kiezen van geluk en ik wil dat houden en het uitbreiden met leren komen uit een plek van liefde met mijn gedachten en acties. #Geef het door

7. TBD. Ik had zeven doelen toen ik dit in mijn hoofd deed en nu kan ik me de laatste niet herinneren?! Ik zal het toevoegen zodra mijn brein weer werkt.

Vraag: Wat zijn de resoluties van uw nieuwjaars?

Disclaimer: dit bericht wordt gesponsord door uw plaatselijke Monicaan. Alle meningen, doelen en het Frans Voetbalelftal Thuisshirt meten van sticks zijn van mijzelf. Gebruik mijn liniaal niet om jezelf te meten.

Stuur me het werkboek

1Save

Delen is zorgzaam!

1
Pin

Deel

Tweeten

Deel

Mail

Deel

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.