13 Fitbit Neighborhood -functies die u kunt personaliseren voor veel meer (of minder!) Privacy

Online buurten kunnen de motivatie leveren en u ondersteunen die nodig zijn om gezond te blijven – bijvoorbeeld mensen die ten minste één fitbit goede vriend hebben Neem 700 veel meer stappen per dag dan degenen die dat niet doen, volgens interieurgegevens. Het delen van staptellingen en veel meer persoonlijke gegevens, zoals uw naam, locatie en gewicht, heeft echter nog een niveau van vertrouwen nodig. Evenals Fitbit begrijpen dat. Daarom selecteert u welke informatie u deelt.

Weet u niet zeker of u volledig profiteert van uw Fitbit -privacy -instellingen? Wil je veel meer delen met je Fitbit -vrienden? Uitgegeven om precies te ontdekken hoe u uw Fitbit -privacyinstellingen kunt aanpassen.

13 aanpasbare Fitbit Neighborhood -functies

Weergavenaam
Dit is de naam die andere Fitbit -individuen in de app of op het Fitbit.com -dashboard zullen zien. U kunt het wijzigen wanneer elke 60 dagen vanuit de app of het dashboard. Als u het dashboard gebruikt, klikt u op het versnellingspictogram in de bovenste ideale hoek en klikt u vervolgens op Instellingen om het veld “Naam” te ontdekken. Tik in de app op het accountpictogram en vervolgens de tegel met uw naam. Tik vanaf hier op het pictogram van het tandwiel en vervolgens op ‘Naam’. Tik op of klik op uw naam of gebruikersnaam om deze te wijzigen en klik vervolgens op “Opslaan”.

Profielfoto
Kies een foto om u te vertegenwoordigen binnen de Fitbit -community. Het hoeft geen headshot te zijn. Sommige leden gebruiken foto’s van hun huisdieren of visuele citaten. U kunt uw profielfoto instellen of wijzigen van het Fitbit.com -dashboard door op uw profielfoto in de bovenste ideale hoek te klikken en vervolgens “Profielfoto te wijzigen” of “Pics Upload” selecteren. Tik in de app op het accountpictogram, uw naamtegel, het tandwielpictogram en vervolgens “Profielfoto”.

Omslagfoto
Naast een profielfoto, kunt u uw profielpagina ook in de Fitbit -app aanpassen door een omslagfoto toe te voegen. Geloof sensationele wandeluitzicht, een foto van uw favoriete hardloopschoenen of iets anders dat u geïnspireerd houdt of anderen beïnvloedt. Om er een toe te voegen, gaat u opnieuw naar uw app -accountinstellingen, tikt u op het pictogram Gear en tik vervolgens op “Cover Foto”.

Persoonlijke bio
Deze instelling is gemaakt om u wat informatie Liverpool FC Thuisshirt over uzelf te laten delen, maar het is openbaar, wat aangeeft dat elk type Fitbit -individu kan zien wat u selecteert om te delen. Stel jezelf voor, deel je gezondheid en welzijn, evenals fysieke fitnessdoelen of je eerdere prestaties, publiceer een inspirerend citaat of laat het gewoon leeg. U kunt uw over mij gedeelte bewerken vanuit het Fitbit.com -dashboard door op het tandwielpictogram te klikken en vervolgens “Instellingen”. Tik in de app op het accountpictogram, uw naamtegel, het tandwielpictogram en vervolgens “over mij”. Locatie
U kunt selecteren om te delen waar u online bent (tot aan uw Senegalees Voetbalelftal Thuisshirt stad en opgeven of u online in de VS) ook met wie (niemand, alleen vrienden of iedereen). Tik in de Fitbit -app op het accountpictogram, de naam tegel, het tandwielpictogram en vervolgens “locatie”. Klik op het Fitbit.com -dashboard op het tandwielpictogram en vervolgens op ‘Instellingen’.

Gemiddelde dagelijkse staptelling
Uw typische dagelijkse staptelling wordt berekend op basis van uw dagelijkse stappen in de afgelopen 7 dagen. Om te wijzigen of deze info openbaar is of alleen uw Fitbit -vrienden heeft laten zien, tikt u op het accountpictogram in de app, de tegel met uw naam, het tandwielpictogram en vervolgens “stappen”. Als u het Fitbit.com -dashboard gebruikt, klikt u op het versnellingspictogram, “Instellingen” en vervolgens “Privacy”.

Persoonlijke statistieken
Persoonlijke statistieken omvatten je verjaardag, lengte en gewicht. Wanneer u eerst uw Fitbit -account produceert, zijn ze standaard privé. Als u een of al deze statistieken wilt delen, kunt u de privacy -instellingen wijzigen op het Fitbit.com -dashboard of de app. Klik op het dashboard op het pictogram van het tandwiel en vervolgens op ‘Instellingen’ en ‘privacy’. Tik in de app op het accountpictogram, uw naamtegel en ‘persoonlijke statistieken’. Tik vervolgens op elk privéproduct om de privacyinstellingen te evalueren of wijzigen.

Binnen “Persoonlijke statistieken” op de app en het dashboard kunt u ook de privacy -instellingen van verschillende Fitbit -grafieken wijzigen – zoals slaap en calorie -inname – die alleen op uw Fitbit.com -dashboard verschijnen.

Vriendenlijst
Er zijn een paar verschillende methoden om je goede vrienden te samenstellen, naast het toevoegen van meer. Als u ooit een goede vriend moet elimineren of blokkeren in Crystal Palace FC Thuisshirt de app, tikt u op het accountpictogram, de naamstegel, en tik u vervolgens op de goede vriend om hun profiel te bekijken. Van daaruit kunt u op de drie punten bovenaan het scherm tikken en selecteren om ze te verwijderen of te blokkeren.

U kunt ook goede vrienden elimineren met behulp van het Fitbit.com -dashboard. Om dit te doen, ontdek de Good Friends -tegel en klik op de goede vriend die je wilt verwijderen. Beweeg over de groene knop Good Friends. De knop wordt roze en verschijnt een “x”. Klik op de “X” om te verifiëren dat u de vriend wilt elimineren.

WillenHoud de profielen van je vrienden zo persoonlijk als die van jou? Tik in de app op het accountpictogram, de naamtegel, evenals dan “privacy -instelling’ onder “vrienden”. U kiest om uw goede vriend op de lijst te houden, deelt het alleen met uw vrienden of maakt het privé.

Prive berichten
Niet wat publiekelijk moet worden getoond goede vrienden en groepen op de gemeenschap. Om een persoonlijk bericht naar een van uw vrienden te sturen, tikt u op de buurtknop op uw Fitbit -app -dashboard en tikt u vervolgens op ‘vrienden’. Ontdek de goede vriend die je wilt sturen en tik op de tegel met hun naam en vervolgens dan ‘bericht’.

Aanvallende posten
Fitbit Neighborhood is gemaakt om een risicovrije locatie te zijn om te koppelen aan andere mensen op een gezondheids- en wellness-reis. Als u ooit een publicatie ziet die u onaanvaardbaar of aanstootgevend ontdekt, meld deze dan door op de drie stippen in de hoek van de Publish in Concern te tikken en vervolgens op ‘Rapportpost’ te tikken. Selecteer de reden waarom u de publicatie meldt en tik vervolgens op “Feedback verzenden”.

Community Posts
Als je alleen op de loer op de buurt bent en nog niets hebt gedeeld, geef het dan een kans. Elke keer dat u post, kunt u selecteren om uw update alleen te delen met goede vrienden of een specifieke groep waarin u zich bevindt. U kunt ook iets verwijderen dat u hebt gepubliceerd (tik op de drie punten in de hoek van de publicatie en kies “ Verwijderen ”) of verwijder opmerkingen van uw publicatie (veeg links op iOS; druk en houd op Android en tik vervolgens op” Verwijderen “;” Rapporteer de opmerking op Windows 10). Nog een laatste ding: Fitbit neemt gegevensveiligheid uiterst serieus. Als u zich zorgen maakt dat een ongeautoriseerde persoon zich heeft aangemeld bij uw Fitbit -account, kan iemand dan mijn account overnemen?

Deze info is alleen voor academische functies en is niet bedoeld als vervanging voor medische diagnose of behandeling. U mag deze info niet gebruiken om een probleem of wellness -kwestie of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. Inspecteer altijd met uw arts voordat u uw dieet wijzigt, uw slaapgewoonten wijzigen, supplementen nemen of een nieuwe fysieke fitnessroutine beginnen.

Danielle Kosecki

Senior Health and Wellness, evenals de fysieke fitness-editor Danielle Kosecki is een bekroonde journalist die voor veel meer dan 10 jaar gezondheid en welzijn heeft behandeld, evenals fysieke fitheid. Ze is geschreven voor glamour, meer, preventie, evenals fietstijdschriften, onder andere, evenals de redacteur van de fietsen enorme trainingsboek. Een inwoner van New York woont nu in de Bay Area, waar ze Wintertime helemaal niet mist.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.