Trader Joe’s Blarney SCONE

Ik FC Tokyo Thuisshirt moest een paar ingrediënten ophalen voor een spannend dinerrecept en vanmorgen tegengekomen door Trader Joe. Deze “Blarney Scone” trok mijn aandacht. Het is eigenlijk geen scone, het is Iers sodabroodje met een leuke naam

Vorig jaar woonde ik op dit moment in Maryland en probeerde ik voor het eerst Ierse frisdrankbrood van geweldige oogst. Het was geweldig, alleen beter. Merk op hoe het pakket open is, omdat ik een probleem heb te wachten tot ik thuiskom om nieuwe dingen te proberen.
Mijn nieuwste video’s

Reis Jane Review
Reizen Jane draagbare urinoir review.

Meer video’s

0 seconden van 8 minuten, 1 seconde

Volgende
Covid 19 antilichaamtest
05:19

Live
00:00
08:21
08:01

Ik rooster een stuk en legde er wat icbinb Saoedi-Arabisch Voetbalelftal Thuisshirt op. Ja, snap het. Het is een beetje zoet, maar heeft een hartig aspect vanwege de karwijzaden.

De rest van mijn lunch bestond uit een sink -salade. Ik heb de laatste tijd naar bonen aangekondigd als niemands gezelschap! Ik denk dat omdat ik de laatste tijd zo “eieren gefocust” ben, ik ben vergeten hoeveel ik van bonen hou! Nou, ze zijn veel terug.

Over het leven in Maryland gesproken – ik raakte uiteindelijk verstrikt als ik een aantal van mijn oude berichten van deze tijd vorig jaar lees. Hier is de dag dat Ben en ik naar de DC -dierentuin gingen. Ik Paris Saint-Germain Thuisshirt kan niet geloven dat het een jaar geleden is!

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.