Het ding dat me overtroffen over de stick

Hallo! Hoe gaat het? Ben je op schema om je doelen deze week te bereiken? Het is pas dinsdag, dus je hebt genoeg tijd! Ga Ga Ga Ga.

Wacht. Blijf en lees dit bericht eerst. Dan, goooooo!
Mijn nieuwste video’s

Wat ik eet in een dag – Runner -editie
Wat ik in een dag at. Voedseldagboek van een hardloper die momenteel niet traint voor een marathon of halve marathon. Ontbijt, lunch, diner en snacks plus tips.

Meer video’s

Volgende
Marathon training dag 3
00:51

Live
00:00
08:21
14:26

Weet je nog hoe ik dit weekend de Revel Canyon Marathon met Skinnyrunner heb geleid? Nou, mijn quads zijn weggegooid en mijn schenen zijn erg super strak.

Dus ik martelde mezelf met de stok na een korte wandeling. Het ding dat me overstijgt over de stok en schuim die rollen is dat het extra onaangenaamheid is … zoals, is het niet genoeg dat ik 26,2 mijl liep?! Nee. Nu moet ik op de gevoelige delen van mijn benen duwen om mijn spieren en pezen te helpen herstellen. Dat is een BS. Heb ik gelijk? Ik wou dat het allemaal regenbogen en vlinders en donuts en glorie waren na een volledige freaking marathon.

Vegas 100% maakt het niet uit of ik pijnlijk of dood of levend ben of zo. Hij is als de honingdas en geeft geen F.

In Fancy Food News heb ik kipfajitas gemaakt voor het avondeten omdat Ben hier is en ik probeer indruk te maken op hem met mijn Mexicaanse kookvaardigheden. Si se puede.

Wijn. Voeg altijd wijn toe. Het combineert goed met eten.

Dessert was een geschenk van de vrienden die vrijdag kwamen – Girl Scout Candy?! Ik wist niet dat dit iets was. We hebben de met chocolade bedekte amandelen die ze ook hebben meegenomen al afgebroken! Betrapt.

Stapel op de Miles Week 2 – dinsdag inchecken

Ik ga vandaag naar de sportschool, maar deze klasse is meestal behoorlijk zwaar op beenoefeningen. Ik weet niet zeker hoe ik het zal doen, maar ik zal mijn best doen. Ik moet ook echt naar yoga gaan en mijn leven wegrekken.

Check hieronder Yokohama F. Marinos Thuisshirt in met uw kilometers of training !!

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf deze kiezen:

Inpakken voor de run Disney Red Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Inpakken voor de run Disney Red Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Inpakken voor de run Disney Red Wine en Dine Half Marathon Race Weekend. Wat ik inpak om de 13,1 mijl race te draaien

Het beste van het jaar races, hardlopen en recepten!

Het beste van het jaar races, hardlopen en recepten!

Hoe vele mijlen ik dit jaar liep. De beste races en hardloopsuggesties in één bericht! Bekijk het totale aantal mijl en Calo

De opperste lijst met hardloopdoelen voor het nieuwe jaar

De opperste lijst met hardloopdoelen voor het nieuwe jaar

De allerhoogste lijst met hardloopdoelen voor 2022. Nieuwjaar Run doelen Workbook volledig gratis gids om uw beste hardloopdoelen tot nu toe te stellen!

Marathon Training Week 4 Running, Eten en lezen Updates

Marathon Training Week 4 Running, Eten en lezen Updates

Marathon Training Week 4. Disney Deens Voetbalelftal Thuisshirt World Dopey Challenge Training Update. Voedseldagboek en boeken om naar te luisteren tijdens het rennen

Voer rapport uit voor 6 tot 12 mei

Voer rapport uit voor 6 tot 12 mei

Hallo! Hoe was je aan het rennen en eten deze week? Hier is mijn omloop van hardlopen, eten, grappig, willekeurig en updates van ThIrvine Half Marathon Race samenvatting

Irvine Half Marathon Race samenvatting

Half marathon race samenvatting en beoordeling. Irvine Frans Voetbalelftal Thuisshirt Half Crazy Half Marathon Running Course en Race Review en Suggesties voor

⚡ door Shareaholic

.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.