Als je het leuk vindt, moet je er een ei op zetten

Ik krul mijn haar niet vaak vaak omdat ik lui ben, het duurt zo lang en valt ongelooflijk snel uit. Maar als ik dat doe, vind ik het leuk! Ik krulde mijn haar voor de viering gisteravond en werd vanmorgen net zoveel wakker als een krullende paardenstaart.

Ik begrijp niet of het mijn cheerleader verleden is of zo, maar ik hou van liefde krullende Feyenoord Thuisshirt paardenstaarten.
Mijn meest recente video’s

Onorthodox boek en Netflix -evaluatie
Review of the Book & Netflix Series – Unorthodox. A Great Listen – Book, Podcast en Visual Please Evaluation Series.

Meer video’s

0 seconden Qatarees Voetbalelftal Thuisshirt van 7 minuten, 28 seconden

Volgende
Marathon training dag 6
01:19

Live
00:00
08:21
07:28

Deze krullen zijn niet half zo strak als mijn oude applaudkussen, maar ik hou nog steeds van de look.

Flashback Friday! Ik was in applaus in JR. hoog met de middelbare school. Voor elke competitie zouden we ons haar in een hoge, strakke pony met krullen moeten hebben. Geen pony, geen fly-aways, geen vallende krullen. Ik heb hoogstwaarschijnlijk veel hersencellen verloren van al het cha-cha-web dat we hebben gebruikt.

Om mijn krullen te beschermen, stopte ik ze in een broodje voor mijn run. We zullen zien of het werkt.

Run: ik heb 3,65 mijl gedaan en liep door het rusthuis (ik ging 4). Mijn benen hebben zich versleten gevoeld, gezien het feit dat Vegas en ik het niet kan schudden, ik geloof dat ik een pauze vereiste, dus ik ga het de rest van de dag simpel maken, en zelf na mijn lange run echt baby weekend.

Ik geloof dat ik na Long Beach een week of twee moet zijn afgehaald, Welsh Voetbalelftal Thuisshirt omdat ik fysiek en psychologisch opgebrand ben. Op dit moment is het zo goed, de ingangen worden betaald en zijn doelen gesteld. Maar ik werk rust in mijn plannen van 2011.

Ontbijt: ik had nog een laatste stuk van 3 lagen maïsbrood braadpan en nam een ​​beslissing om het te eten als ontbijt.

Hoe maak je overgebleven ontbijtvoedsel van de ovenschotel?

Zet er een ei op.

Ik verwarmde de ovenschotel en bedekte het toen met een gebakken ei.

Dit is een fantastische techniek voor restjes die droog worden in de koelkast. Als je ze met een ei topping een nieuwe functie in het leven, ontbijt, biedt ze een nieuwe functie!

Ik heb al dagen naar een milieuvriendelijke smoothie en dagen, dus na het ontbijt had ik nog steeds honger en maakte ik er een in mijn nieuwe schoenerglas. Genie.

Koop een schoener, doe er wat smoothie in. Gelukkig zijn.

Leuke vrijdag willekeur … ooit gehoord van gefrituurde gnocci? Nou, deze persoon probeerde het zo goed te maken als een grappige ramp. Probeer Gnocci niet te frituren totdat je eerst van deze video geniet.

Vraag van de dag: wat is het allerbeste gebakken voedsel dat je ooit hebt geprobeerd?

Hmmmm. De gefrituurde boter was goed, maar ik geloof dat ik gedeeltelijk ben voor mojos (doorgewinterde gefrituurde aardappelen van Shakey’s).

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.