CPR Licensed

Voel je vrij om op elk soort tijd voor me in te storten, omdat ik nu CPR -gecertificeerd ben! Ik was de hele tijd MIA, omdat ik de hele tijd een zeer eerste hulp en CPR -klasse met het Rode Kruis had. Ik ga het persoonlijke trainingsexamen afleggen binnen de komende maanden (het werd vertraagd omdat ik hectisch was met school) en de vereiste om Spaans Voetbalelftal Thuisshirt een ​​vergunning te krijgen voordat ik het kan nemen.

Ik wist niet zeker wat de lunchomstandigheden zou zijn, dus ik pakte er een. Gelukkig duwde mijn moeder wat kalkoen in mijn hand voor Ben en ik reed gisteravond laat in huis. (Nadat ze ons hebben gekozen voor de vluchtterminal, kregen we ons voertuig en moesten we naar huis rijden.) Ik was helemaal uit eten, dus dit was, evenals enkele oude wortelen de enige dingen die ik had!
Mijn nieuwste video’s

Face Mask -tips om te rennen en naar buiten te lopen
Gezichtsmasker om te rennen en buiten te lopen tijdens het uitbraak van coronavirus.
Vereist u een masker? Welk masker is het allerbeste voor zowel hardlopers als wandelaars?

Bekijk mijn beste keuze voor een masker.
Plus de suggesties van de CDC over wanneer ze een masker moeten dragen en wat voor soort tijdens de covid19 -uitbraak.
Meer op runeatrepeat.com

Meer video’s

0 seconden van 7 minuten, 15 seconden

Volgende
Marathon training dag 1
03:12

Live
00:00
08:21
07:15

Mijn moeder heeft me ook haar laatste ananas -chobani gegeven. Ze moet me leuk vinden.

Ik geloofde dat ik een lepel op de methode had gepakt, maar onbedoeld kreeg een vork! Boo. Gelukkig heeft mijn lunchbox een lepel en vork aan de sleutelhanger. Gered! Ik kon me geen ananas -Chob met een vork beschrijven.

Na de lunch ging ik terug naar de les …

Naast CPR hebben we een aantal fundamentele zeer eerste hulp ontdekt. Ik houd dit aan om te pronken met mijn wond. Je hebt geen concept precies hoe vreemd mijn partner naar me keek toen ik hem vroeg om deze foto te maken. Ik zou me moeten schamen.

Tijdens mijn lunchtaken heb ik deze Pinata Apple gekozen! Ole! Ik heb nog nooit een pinata gehad, hoe begrepen ik het ook zou moeten proberen. Te Liverpool FC Thuisshirt amo. Ik heb het gecombineerd met een paar hapjes van een eiwitbar om te proberen en het een beetje BFL -stijl te houden.

Hoewel ik me 100x beter voel, doet mijn buik nog steeds pijn nadat ik eet – elke keer als ik niet begrijp wat ik moet doen. Ik krijg nog steeds honger zoals typisch (wat altijd is), maar zodra ik eet, doodt mijn buik me. Is dit ooit eerder bij iemand opgekomen? Ik heb zowel tums als pepto -pillen genomen, maar ze maken geen verschil.

Het diner was super willekeurig, maar ik heb nog steeds niet de mogelijkheid gehad om bederfelijke boodschappen te krijgen. Ik kreeg een paar plank nietjes tijdens de lunch, maar begreep echter dat ik niets in het voertuig kon houden.

Ik gooide de enige vegetarische die ik bezit – bevroren broccoli en meer overgebleven kalkoen in de magnetron en bedekte het toen met Light Ranch. Light Ranch is geen hummus, maar het was goed! Ik had ook een paar van Ben’s Quesadilla.

Toen begon mijn buik weer pijn te doen. Evenals we moesten naar mijn Nina rijden en Nino’s om Matt op te halen voor mijn moeder. Het is een extreem lange laatste paar dagen geweest, maar ik ben enorm blij om thuis te zijn.

Morgen zou ik terug moeten zijn bij typisch in termen van bloggen en het leven in ca. Ik ben op e -mail en dingen tegen het einde van de dag. Belofte.

Heb een goede

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf doorgaan met deze:

Stapel op de Miles 2021 – Survey

Stapel op de Miles 2021 – Survey

Laden … Blijf doorgaan met deze lopende en eet artikelen: Autumn Running Gear Favorieten verschillende schoenen voor verschillende run

de allerbeste bevestigingen voor hardlopers

de allerbeste bevestigingen voor rOnschat

Hier is een lijst van 51 positieve bevestigingen voor hardlopers. Ik heb deze vandaag op Instagram besproken, omdat je misschien niet herkent

Paqui One Chip Challenge

Paqui One Chip Challenge

Ik probeer de #onechipchallenge !! Verlang naar me geluk …

Stapel op de Miles Moeilijkheidsdag 12: Preferred Running Books

Stapel op de Miles Moeilijkheidsdag 12: Preferred Running Books

Top 9 beste boeken over hardlopen: geboren om te runnen door Christopher McDougall Tigres UANL Thuisshirt 26 Marathons: What I Evested About Faith, Identity

Disney World Marathon Training Weeks 1 & 2

Disney World Marathon Training Weeks 1 & 2

Disney World Marathon, Half Marathon, 10K en 5K Training Update. Dope moeilijkheidstrainingsweken 1 evenals 2. Rennen

15 snelle pre -run snack -ideeën

15 snelle pre -run snack -ideeën

Wat te eten voordat je rent als wanneer je moet eten. 15 snelle pre -run snackconcepten voor nieuwe hardlopers en trainen voor een halve marathon

⚡ door Shareaholic

.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.