Waarom ik zo bang werd voor mijn run

Hallo! Hoe is het? Ik ben geweldig gezien ik gisteravond verrukt van een aantal grote dranken voor volwassenen. Het was zeer noodzakelijk. Ik heb het gevoel dat ik de deadlines en stapels e -mail de hele week achtervolgde. Ik had wat ontspanning nodig in vloeibare vorm.

Niet gerelateerd: ik krulde mijn haar en het viel meteen. Boo daarvoor.
Mijn nieuwste video’s

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Review van het nieuwe boek van Jessica Simpson – Open Book. De zanger en ondernemer morst geheimen en achter de ACF Fiorentina Thuisshirt schermen verrast alles in haar memoires.

Review of the Audible Book – Jessica Simpson leest het zelf! Bovendien zijn er bonusaanbiedingsnummers als je de audioversie krijgt!

Meer video’s

0 seconden van 6 minuten, 5 seconden

Volgende
Marathon training West Ham United Thuisshirt dag 2
01:45

Live
00:00
08:21
06:05

Naast sommige cocktails omvatte het diner een kitkat uit Israël.

Ondanks mijn minder dan gezonde keuzes gisteravond werd ik vanmorgen klaar om te rennen!

Ik werd opgewarmd met wat kattendansen. Tigres UANL Thuisshirt Vegas houdt er niet van, maar heeft ook niet veel gevecht.

Oké. Ik wil niet dat iedereen zich realiseert hoeveel een rare ik ben, maar ik moet je laten weten waarom ik dacht dat ik vandaag op mijn run zou sterven.

Het ontdekken van serie vorig jaar bracht me in podcasts die leidden tot het proberen van hoorbare en het ontdekken van audioboeken.

De afgelopen maanden heb ik tijdens mijn runs naar audioboeken geluisterd. Tot nu toe heb ik geluisterd naar Fast Girl, in koelen bloed en de Las Vegas mevrouw. Ik denk dat een van de “seriële fan” podcasts wordt aanbevolen in koelen bloed.

Vanwege mijn aankoopgeschiedenis suggereerde Audible voorgestelde checklist voor moord.

Dus ik heb tijdens het rennen naar ‘checklist’ geluisterd. Het is gebaseerd op een waargebeurd verhaal waarin deze man zijn partner heeft vermoord en zijn dochter probeerde te vermoorden. Ik ben op dit moment praktisch klaar met het boek en de gruwelijke delen zijn voorbij. Maar om ernaar te luisteren, brengt me in deze zone van het luisteren van een groot verhaal.

Lang verhaal kort een paar kilometer in mijn run Ik koos ervoor om een ​​toilet in het park in te stappen voor een plas pauze. Ik liep gewoon het typisch veilige en rustige toilet in toen iemand naar me op sprong. AHHHHHH !!!!!!!!!!!!!!

Of zo dacht ik even, totdat ik me realiseerde dat het een petite Lil Mother Lady was.

Terwijl ik binnenkwam, liep een dame naar buiten en ik had het helemaal niet verwacht.

Ik hapte zo drastisch naar adem dat ze mijn arm aanraakte en zei: “Sorry dat ik je bang maakte!” Net zoals ik zei: ‘Sorry! Ik lette niet op. ”

Ha! Wat een rare ben ik.

Ik deed uiteindelijk 13 mijl een beetje traag. (Nog langzamer nadat mijn hart van de angst racete.) Het was een mooie dag voor een run! hou ervan.

PS – Ik gebruik een nieuw voor mij, kijk, de Tom Tom en vind het geweldig. Hier binnenkort nog veel meer over.

In Eat News … Ik verlangde naar tonijn als een Lil Gato, dus stopte ik voor benodigdheden. Klaar en klaar. Ik deelde met Vegas en hij deed alsof dit de beste maaltijd van zijn leven was!

Vraag: Heb je een boek om aan te bevelen? Misschien een die me geen Daymares geeft?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf deze kiezen:

nieuwe hete saus obsessie peri peri saus

nieuwe hete saus obsessie peri peri saus

Nieuwe hete saus die je moet proberen. Ideale knoflook medium hittesaus geweldig op alles – salades, sandwiches, burrito’s, taco

7 stappen om je beste virtuele race deel 1 te draaien – podcast 123

7 stappen om je beste virtuele race deel 1 te draaien – podcast 123

Hoe u een virtuele race kunt uitvoeren. 7 suggesties om gemotiveerd te blijven om te rennen. Virtual Race and Run Podcast Deel 1 voor lopers van alle niveau

Boekrecensies Deel 1 Fiction Audible Books – Podcast 114Boekrecensies Deel 1 Fiction Audible Books – Podcast 114

Leeslijstboekrecensies. Non-fictie beste van de leeslijst van de afgelopen maanden. Podcast review van hoorbare boeken an

Run Eat Repeat Podcast 89 Beste live begeleiding en slechtste podcast -recs

Run Eat Repeat Podcast 89 Beste live begeleiding en slechtste podcast -recs

Podcast over de beste food -vakantie en slechtste nieuwe podcast -aanbevelingen – of de shows die me in de war brachten. Rennen n

De beste lopende boekenlijst voor elke hardloper of lezer

De beste lopende boekenlijst voor elke hardloper of lezer

Beste boeken over hardlopen. Moet boeken lezen voor hardlopers en audioboeken. Luister naar deze tijdens het rennen of lees op rustdag

Marathon Training Week 4 Running, Eten en lezen Updates

Marathon Training Week 4 Running, Eten en lezen Updates

Marathon Training Week 4. Disney World Dopey Challenge Training Update. Voedseldagboek en boeken om naar te luisteren tijdens het rennen

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.