Settling voor bevredigend

Toen ik een jongere was, zou niets minder dan een “A” of 100% acceptabel zijn. Ik was een moeilijke werker en ik was trots op wat ik ook deed. Ik heb het gevoel dat ik nu echter op 60% presteer en dat ik dat in orde heb laten zien. Ik heb me de laatste tijd bevredigend genoegen genomen.

Mijn rennen, mijn eten, mijn leven/organisatie – ze zijn allemaal goed als ik wil dat ze geweldig zijn! Ik verplicht om veel beter te plannen en verplicht te nemen voor mijn acties.
Mijn nieuwste video’s

Wat ik eet in een dag – Runner -editie
Wat ik in een dag at. Voedseldagboek van een hardloper die momenteel niet traint voor een marathon of halve marathon. Ontbijt, lunch, diner en snacks plus tips.

Meer video’s

0 seconden van 14 minuten, 26 seconden

Volgende
Marathon training dag 6
01:19

Live
00:00
08:21
14:26

Crap volledig gratis week heeft me geholpen om precies te zien hoeveel onzin echt in mijn dieetplan zit? Net als vanavond gleed ik na het diner met een handvol chocoladeschilfers – beet, zoals dit gebeurt elke dag en mis het oog van de blog. Dit zijn de dingen die ik wil elimineren. Ik heb geen enkel probleem met traktaties, maar er zijn er veel van hen hier – en methode ook talrijk.

Ik blijf bij CFW met zaterdag, maar ik moet toegeven dat het veel moeilijker is geweest dan ik geloofde dat het zou zijn!

Mijn middagsnacks waren echter erg gezond en helemaal Sport Club Internacional Thuisshirt vrij van onzin. Ik pakte pappepersstrips, watermeloen en havermout. Deze hielden me echt vol aan de werkdag.

Ik had tot slot de mogelijkheid om na het werk mijn allereerste excursie naar Sonic te maken. Ik zie altijd de commercials (weet je nog dat ik een sukkel ben voor marketing?) En heb het al een tijdje willen proberen!

Ik moest lopen omdat Ben me op het werk zette en niet zeker was Gremio Thuisshirt hoe ik precies moest bestellen. Ik ging naar de deur, maar je kunt niet naar binnen?!

Dus ik liep rond als een klimplant totdat ik besefte dat je aan de tafels koopt voor “autoloze mensen”. Ik drukte op de knop en kocht een dieetplan cherry limade zoals voorgesteld door mijn mooie lezers.

Bedankt voor de suggestie! Het was zo geweldig en verfrissend !! Het raakte volledig het gebied tijdens mijn wandeling terug.

Ik heb de komende weken heel lange dagen. Het is een woon -werkverkeer van een uur, acht uur, wacht op Ben twee uur en dan nog een uur pendelen. Zeer.Long.day. Dus het was een lust voor pijnlijke ogen toen ik evenals ben als ik kwam om te eten. Bayer 04 Leverkusen Thuisshirt Mijn moeder maakte zowel bonen als stoofpot. Dat is een tortilla met kaas om te dompelen.

We maken bonen zonder ze echt te frituren. Mijn moeder kookt pinto -bonen, we dumpen een paar van het water en slaan ze dan op. Er zijn net als gereflecteerd, behalve niet.

En de “kers” bovenop mijn diner …

Vraag: Wat voor soort stagiair was je? Wat voor soort ben je nu of wat voor soort denk je dat je nu zou zijn?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.