Hoeveel potten heb je?

Hallo! Hoe gaat het? Vanmorgen had ik wat notenboter voordat ik op weg was. Ik heb nu twee open potten – PB en zonnebloemzaadboter. Het slechte van het hebben van twee is dat ik altijd beide aan het eten ben. Heeft iemand anders dit probleem?

Ik pak een banaan, breek een stuk af en smeer er een kleine PB op. Dan zal ik een ander stuk afbreken en er wat zonnebloemzaadboter op doen … herhaal. Ik zou er echt een moeten open tegelijk hebben omdat ik twee keer zoveel eet.
Mijn nieuwste video’s

Atleta running shorts review.mp4
Geen schurende hardloopbroek voor vrouwen. Nieuwe review van Athleta HIIT It 9 in Inseam Shorts.

Meer video’s

0 seconden van 8 minuten, 21 seconden

Volgende
Marathon training dag 3
00:51

Live
00:00
08:21
08:21

De run van vanmorgen was geweldig. Ik luister naar het Andy Cohen Diary -boek. Het zorgt niet voor snel rennen, maar het is zo gemakkelijk te luisteren dat ik gewoon kan gaan.

Midden-run merkte ik dit I <3 Bacon-sticker en stopte om een ​​foto te maken. Toen begon ik elk klein ding om me heen te realiseren (wat goed is om je bewust te zijn van je omgeving!). Ik merkte dat deze hagedis zichzelf alleen maar zong (ik denk dat het een jongen was, maar ik heb het niet gecontroleerd) en hij rende niet eens weg zoals ze normaal doen SS Lazio Thuisshirt toen ik een foto ging maken.

Leuk weetje: ik ben een hagedis. Nou, ik maak een grapje dat ik deel uitmaakt van Lizard omdat ik mijn lichaamstemperatuur niet kan beheersen en gewoon op een hete rots wil liggen om mijn lichaam te verwarmen.

Ik zag ook een oranje kat (mijn favoriete soort) in de struiken. Ik wed dat hij jaagde. Hij was niet bang voor me, maar hij wilde ook niet rondhangen.

Gelukkig heb ik mijn eigen oranje kat om thuis rond te hangen.

Elke keer als ik een Stitchfix -levering krijg, bewaar ik de doos zodat Vegas hem een ​​tijdje kan gebruiken (lees: totdat hij zich er verveelt). Nogal gerelateerd – ik ben echt enthousiast over deze SF -levering, ziet eruit als goede dingen!

Herinner je je de epische nacho’s van gisteravond? Dat doe ik omdat er vanmorgen restjes in mijn koelkast waren.

Nu ben ik een fan van Nachos, zelfs als ze vochtig zijn en ik ben net thuisgekomen van een nacht drinken en ze rommelig opeten terwijl ik voor de koelkast stond.

Maar als je een enorme hoeveelheid overgebleven nacho’s hebt en niet weet wat je ermee moet doen, mag ik dan voorstellen … chilaquiles (onzin die link uit 2010!)

Chilaquiles zijn in feite tortilla’s gehakt en gekookt met eieren, salsa en kaas. Deze zijn nog beter Club America Thuisshirt als je tortillachips gebruikt (beter smaken maar niet gezonder).

Ik kookte de overgebleven nacho’s met eiwitten, tapatio en een beetje meer kaas erop. Geweldig!

VRAAG: Hoeveel potten notenboter heb je nu open bij jou thuis?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf doorgaan met deze:

Hoe u de run / walk -methode kunt gebruiken voor lange runs

Hoe u de run UNAM Pumas Thuisshirt / walk -methode kunt gebruiken voor lange runs

Hoe de Run/Walk -methode te gebruiken voor Marathon Training Long Run. Geheim tot halve marathon en volledige training. Waarom rennen/lopen m

de beste bevestigingen voor hardlopers

de beste bevestigingen voor hardlopers

Hier is een lijst met 51 positieve bevestigingen voor hardlopers. Ik heb deze vandaag op Instagram genoemd omdat je je misschien niet realiseert

Weekend hardlopen en eten updates

Weekend hardlopen en eten updates

Hallo! Hoe gaat het? Ik heb een snelle samenvatting van de hardlopen, eten en … herhalen van dit weekend. Oh, en ik eindelijk lietene

Waarom ik niet op het zand ren, maar jij doet hetWaarom ik niet op het zand ren, maar jij doet het

Rennen op het zand is goed voor je. Er zijn voordelen aan het rennen op zacht zand op het strand, maar daarmee een lijst

7 zomerloophacks om je te helpen je best te rennen

7 zomerloophacks om je te helpen je best te rennen

7 zomerlooptips voor lopers die trainen voor een race bij warm en vochtig weer. Hotweer run tips voor nieuwe lopers en

15 snelle pre -run snack -ideeën

15 snelle pre -run snack -ideeën

Wat te eten voordat je rent en wanneer je moet eten. 15 snelle pre -run snackideeën voor nieuwe hardlopers en training voor een halve marathon

⚡ door Shareaholic

.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.