Mijn Big Life Milestone Aankondiging

Hier is een kleine kijkje in mijn weekend, zoals verteld door foto’s van mijn eten, slechte grappen, willekeurige gedachten en andere …

Ik heb een koffer gemaild. De postkantoor zei dat ze het al eens eerder hebben gezien (maar ik voelde me nog steeds erg willekeurig).
Mijn nieuwste video’s

4 minuten lagere body training voor hardlopers
Vijf lagere lichaamsoefeningen voor lopers! Probeer deze snelle krachttraining thuis voor je benen, heupen en bilspieren. Geen apparatuur nodig.

Buikbrug
Donkey Kicks – Alternatieve kanten
Clamshells – alternatieve zijden

Ontvang veel meer info op runeatrepeat.com

Meer video’s

0 seconden van 4 minuten, 49 seconden

Volgende
Gezichtsmasker suggesties om te rennen en naar buiten te lopen
07:15

Live
00:00
08:21
04:49

General Mills Marokkaans Voetbalelftal Thuisshirt wordt gepakt omdat ik me ontbijtgranen heb gestuurd op de dag nadat mijn reiniging voorbij was. Ik had geen eten in mijn huis, dus ik moest een beetje …

Dit is een badkuip van de hemel van ontbijtgranen.

Vrijdagavond nadenken …

Nu heb ik een grote mijlpaal Qatarees Voetbalelftal Thuisshirt van het leven dat ik wil delen … het heeft me jaren gekost om op dit punt te komen en ik ben erg blij dat ik kan zeggen,

Voor het eerst in mijn leven dronk ik zelf een hele fles rode wijn.

WHAAAATTTT?! Ja. Je plaatselijke Monicaan dronk gisteravond haar eerste volle fles rode wijn.

Ik denk dat velen van jullie verbaasd zijn dat ik dit nog niet eerder heb gedaan. Maar ik drink echt alleen in het weekend. En ik drink de harde ALC’s veel meer dan wijn. Dus toen ik me realiseerde dat er nog maar een beetje in de fles wit zat, nipte ik dat ik verbaasd was en besefte toen dat dit het was, dit was mijn moment … en ik maakte het af. Nu voel ik me een echte volwassene.

Ik sms mijn beste vriend serieus om het haar te vertellen en ze was trots. We gaan de gelegenheid binnenkort vieren (met veel meer rode wijn natuurlijk).

Leuk weetje: ik heb nog nooit eerder rode wijn gehad. (Het gevoel heeft niet dat dit ook verrassend is?! Ik doe het.)

Ondanks mijn rode wijn die gisteravond extravaganza dronk, werd ik vanmorgen Chelsea FC Thuisshirt wakker om te rennen.

En rondhangen met de Rox na mijn run. Maar ik denk dat ik haar snel mee naar huis neem. Ze lijkt tijdens het bezoek. Boo.

Vraag: Ben je verbaasd dat ik een hele fles wijn heb gedronken? Betekent dit dat ik een drinkprobleem heb? Is dit mijn interventie?!

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.