Eiwitmuffinbeten

Hallo! Er komen hier de laatste tijd veel nieuwe restaurants op. Een nieuw koopcentrum werd geopend met tonnen fantastische keuzes, waaronder een van die snelle eindpizzaplaatsen. Ik heb er een tijdje geleden een geprobeerd in het Irvine -spectrum en vond het leuk. Je begrijpt de locaties toch? Zij zijn degenen waar u uw korst en toppings kiest voor een privé -pizza en deze in 5 minuten wordt uitgevoerd. Het is alsof Train voldoet aan pizza nogal?

Ik kreeg een coupon per post voor een gratis onbeperkte topping pizza en ging er helemaal om. Ik nam een ​​foto van Ben’s pizza, omdat het een beetje leuker is met de toppings. Ik heb zijn pizza -toppings gekozen, omdat ik goed ben in eten.
Mijn nieuwste video’s

Mijn mooie echtgenoot in de Pysch Ward: A Memoir – Book Review
Mijn lieve echtgenoot in de Pysch -afdeling: een memoires
Door Mark Lukach

Audioboekevaluatie van het allerbeste verkochte memoires uitgebracht 2017.

Is het een geweldige luisterbeurt?
Ik deel een snelle evaluatie van het boek aangeboden op Audible.

Van Amazon:

Een hartverscheurende maar hoopvolle memoires van een jong huwelijk dat opnieuw wordt gedefinieerd door psychische aandoeningen en de kracht van liefde bevestigt.

Mark en het leven van Giulia samen begonnen Canadees Voetbalelftal Thuisshirt als een sprookjesachtige romantiek. Ze vielen op achttien, trouwden om vierentwintig en begonnen kort daarna hun droomleven in San Francisco. Toen Giulia echter zevenentwintig was, ervoer ze een angstaanjagende en onvoorziene psychotische pauze die haar bijna een maand in de psychiatrische wijk belandde. Op een dag was ze ook levendig en goed Kawasaki Frontale Thuisshirt aangepast; De volgende, ze was zowel waanvoorzieningen als suïcidaal, ervan overtuigd dat haar geliefde niet veilig was.

Vraag:
Naar welk boek of podcast luister je nu ??

Waar moet ik nu naar luisteren?!

Links naar het boek en andere evaluaties zijn op runeatrepeat.com

Meer video’s

0 seconden van 5 minuten, 31 seconden

Volgende
Marathon training dag 1
03:12

Live
00:00
08:21
05:31

Laten we het nu hebben over mijn recente doel om een ​​mini -muffintin te krijgen. Om de een of andere reden was ik super intens vastbesloten om een ​​mini-muffin (of cupcake) pan te kopen om mini-muffins van eiwitten te maken. Ik ging naar Marshall’s, maar had geen enkel geluk. Ik was echter in staat om er een te ontdekken bij Michael’s Crafts terwijl ik op zoek was naar benodigdheden voor mijn Disney -hardloopkostuum.

Ik ontdekte ook een aantal andere fascinerende dingen daar …

Ik heb de pan en niet het glas.

Dus die nacht ging ik huis en kookte ik een aantal gezonde hoge eiwitmuffinbeten. Toen ze het allereerste voor het eerst werden gedaan, waren ze zowel aardig als luchtig, maar ze zijn platgedrukt toen ze afkoelden.

Eiwit mini muffinbeten

Ingrediënten:

1 kopje eiwit

2 scheps vanille -eiwitpoeder

1/2 theelepel elk: bakpoeder, zout, vanille -extract

1/2 tb. kaneel (of meer)

Routebeschrijving: Verwarm de oven voor op 350 graden. Meng componenten en giet in de bakpan gespoten met anti-aanbak. Bak gedurende 10 – 15 minuten of tot het ingesteld. Optioneel: top met PB en/of siroop. (Ik gebruikte een heleboel kaneel, dus ze kwamen super donker uit, maar ze zijn geen chocolade.)

Dit is niet de meest smakelijke foto, maar ik heb de restjes vanmorgen ongeveer 30 seconden in de magnetron gegeten.

Vraag: Zou je liever 22 mini -muffins of 1 routine -size muffin eten?

Stuur me het werkboek

51Save

Delen is zorgzaam!

51
Pin

Deel

Tweeten

Deel

Mail

Deel

Blijf doorgaan met deze:

beste eiwitrepen voor hardlopers- wat te eten eerder en na een run

beste eiwitrepen voor hardlopers- wat te eten eerder en na een run

De beste eiwitrepen voor lopers. Wat te eten voor een run, na een run en snacks. Mijn top 5 preferente balken en voeding BR

Luchtfriteuter banaan splitRecept

Luchtfriteuter banaan split recept

Precies hoe je een luchtfritistische bananen splitst. Luchtfriteuse Banana Dessert Recept Tiktok evenals Instagram Reels. Eenvoudige bananensplitsing

Luchtfriteuse mojo aardappelen Everton FC Thuisshirt recept

Luchtfriteuse mojo aardappelen recept

Luchtfriteuse Mojos Recept. Eenvoudige mojo -aardappelenrecept in de luchtfriteuse. Fantastische brandstof voor lopers en om u te helpen uw

Aftershokz Running Hopphones Review

Aftershokz Running Hopphones Review

Beste hoofdtelefoons voor lopers! Evaluatie van de aftershokz over draadloze hoofdtelefoons met botgeleidende technologie.

Lichte eiwit verpakt spinazie diprecept

Lichte eiwit verpakt spinazie diprecept

Lichte spinazie artisjokdiprecept gemaakt in het trage fornuis. Dit eenvoudige voorgerecht zit boordevol gezonde voedingen van V

6 Gezonde eiwitpakte snackbox -ideeën

6 Gezonde eiwitpakte snackbox -ideeën

Een gezonde en eenvoudige ronding van 6 verschillende methoden om uw eigen eiwitsnackboxen te zelf -diy! Maak dit deel van uw maaltijd Prep Rou

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.