Een paar verrassingen op Europa Show of Champions

Een paar verrassingen op Europa Show of Champions
door Joe Pietaro

Bodybuilding is niet anders dan geen enkele andere sport. Waar elk team op een bepaalde zondag kan winnen, is dat ook het geval in de Iron Game. Neem de Europa -show van Champions 2009 als voorbeeld. Troy Alves, die een paar maanden geleden beƫindigde in het peloton (11e) in de Iron Man Pro, nam de eerste plaats in. De 41-jarige won zijn eerste professionele show en heeft sinds 1996 slechts drie keer de top drie gebroken.

Hidetada Yamagishi was de tweede en veel mensen vonden dat hij de show had moeten winnen. De twee andere populaire namen, Darrem Charles en Sergey Shelestov, eindigden respectievelijk als derde AC Milan Thuisshirt en vierde.

In de Fitness -competitie eindigde Shannon Meterud voor de tweede keer in twee weken na het winnen van de New York Metropolitan op 11 april ook. Na het plaatsen van de top zes bij de mevrouw International (Arnold Classic), bleef ze indruk maken met haar prestaties en uiterlijk.

De plaatsingen daarna waren een beetje aan de raadselachtige kant als je langskomt wat er onlangs in New York City is gebeurd. In Orlando werd Myriam Capes tweede na het eindigen van de vijfde in de New York Metro, en Tina Durkin viel twee plekken van de derde naar de vijfde. Mindi O’Brien, die niet deelnam aan Manhattan, behaalde de top drie op de Europa. Erin Riley ging eigenlijk van de zesde naar de vierde plaats tegen een sterker veld van concurrenten.

Nicole Wilkins Lee won de figuur, met Heather Mae French en Monica Brant-Peckham. Lee deed het goed voor zichzelf na achtste in Ohio, net als Frans (zevende) en Brant Real Betis Balompie Thuisshirt (zesde) van terug in maart. De figuur was misschien het enige voorspelbare top drie gedurende het Sanfrecce Hiroshima Thuisshirt hele weekend in Florida.

Artikelbron

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.