3 Bekende redenen om te blijven sporten

Laten we eerlijk zijn: velen van ons werken er zo goed uit en voelen ons op dit moment geweldig. Evenals dat is oké! Maar gelukkig, voor hardlopers, wandelaars, evenals andere trainingsliefhebbers, verleent lichamelijke activiteit ook enkele bekende, langdurige voordelen, waaronder een langer leven, een sterker hart, evenals een lager gevaar van type 2 diabetes.

“Lichamelijke activiteit is fantastisch voor algemene gezondheid en welzijn, evenals een lange levensduur”, zegt Alpa Patel, Ph.D., een kankerepidemioloog en tactisch directeur van de American Cancer Society Prevention Study-3. “Van niets doen naar iets doen is waar we de grootste voordelen zien, evenals hoe veel meer je kunt doen, hoe beter.”

Nog steeds niet aangeboden op fitness? Hier zijn hier drie veel meer over-diepe redenen om van lichaamsbeweging een probleem te maken in 2018.

1. Verbeter uw geheugen

De voordelen van intervaltraining met hoge intensiteit (HIIT) blijven maar stapelen. Een nieuw onderzoek van de McMaster University ontdekte Welsh Voetbalelftal Thuisshirt dat deelnemers aan de onderzoeksstudie die drie keer per week gedurende zes weken aan slechts 20 minuten HIIT hebben deelgenomen, hun geheugen met een hoge interferentie aanzienlijk verbeterden. Dat is het soort geheugen waarmee u uw voertuig kunt ontdekken op een drukke parkeerplaats, States Lead Research Study Auteur Jennifer Heisz, Ph.D., een universitair docent aan de afdeling Kinesiologie van McMaster University.

Hoewel onderzoekers niet precies zeker weten waarom oefening van hoge intensiteit uw geheugen vergroten, vermoeden ze dat de toename van adrenaline tijdens HIIT de focus op de hersenen helpt. Oefening met hoge intensiteit creëert ook veel meer van de hersenen afgeleid neurotrofe element (BDNF), een eiwit dat de groei van nieuwe hersencellen ondersteunt.

Nerveus over helemaal uit te gaan tijdens je training? Oefening met hoge intensiteit hoeft niet helemaal onaangenaam te zijn om effectief te zijn, merkt Heisz op. Onderzoeksstudie-deelnemers deden een minuut fietsen met een hoge intensiteit, voldaan door een minuut eenvoudige fietsen, 10 keer.

2. Verminder uw gevaar om kanker te krijgen

Hier is een beetje geweldig nieuws voor diegenen die het moeilijk hebben met een paar extra kilo’s: zelfs bij afwezigheid van gewichtsverlies kan fysiek actief uw gevaar voor borst, dikke darm en endometriumkankers aanzienlijk verminderen, staat Patel. “Voor talloze individuen is het bereiken van een ideaal lichaamsgewicht een uiterst moeilijke taak”, zegt Dr. Patel. “Maar een van de echt goede berichten over lichamelijke activiteit is dat zelfs zonder dat gewichtsverlies enkele grote gezondheids- en welzijnsvoordelen zijn.”

Om die voordelen te plukken, suggereert de American Cancer Society vijf dagen per week minimaal 30 minuten per dag van matige intensiteit, met matige intensiteit gedefinieerd als 3 mijl per uur, of een tempo van 20 minuten per mijl.

3. Help de bescherming van uw gezichtsvermogen

‘Meer is beter’ was ook het ontdekken van onderzoeksstudie uitgevoerd aan de Universiteit van Californië, Los Angeles in de functie van lichaamsbeweging bij het vermijden van glaucoom, een van de toonaangevende triggers van blindheid in de VS.

Voor deze studie analyseerden onderzoekers het verband tussen de snelheid en het aantal dagelijkse stappen en het gevaar van het opzetten van glaucoom, en ontdekten ze dat de meest fysiek actieve volwassenen 73 procent minder kans hadden om het zicht te Sevilla FC Thuisshirt contracteren Ziekte als degenen die het minst fysiek actief waren.

“Onze onderzoeksstudie suggereert dat het niet alleen de handeling van sporten is die mogelijk verband houdt met een verminderd glaucoomrisico, maar dat mensen die met een hogere snelheid trainen, evenals veel meer stappen van wandelen of hardlopen, zelfs hun glaucoom gevaar kunnen verminderen in vergelijking met Mensen die op lagere snelheden trainen met minder stappen, ”States Lead Research Study Auteur Victoria L. Tseng, M.D., Ph.D.

Deze info is alleen voor academische functies en is niet bedoeld als vervanging voor medische diagnose of behandeling. U moet deze info niet gebruiken om een kwestie of conditie van gezondheid en welzijn te diagnosticeren of te behandelen. Inspecteer altijd met uw arts voordat u uw Yokohama F. Marinos Thuisshirt dieet wijzigt, uw slaapgewoonten wijzigen, supplementen nemen of een nieuwe fysieke fitnessroutine beginnen.

Gabi Redford

Gabi Redford is een bekroonde gezondheid en welzijn, evenals fysieke fitnessschrijver in Annapolis, Maryland. Een fervent open waterzwemmer en triatleet, ze is viervoudig alle Amerikaanse triatleet en drievoudig kwalificatie voor de ITU Wereldkampioenschappen als lid van Team USA.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.