Blauw schort versus hey daar vers – wat beter is?

Hallo! Ik hoop dat je geen honger hebt, want dit bericht zit vol met heerlijk eten en ik begon honger te krijgen toen ik mijn aantekeningen doorging. Ik vergelijk Blue Apron en hey daar vers – twee populaire maaltijdbezorgbedrijven. Dus ik was ‘gedwongen’ om het vuile werk te doen van het kiezen van heerlijke klinkende recepten, kook ze en vul mijn plaats met heerlijke geuren en eten vervolgens verse, zelfgemaakte maaltijden. Verdorie. Nou, ik leef om te serveren (mezelf eten Wolverhampton Wanderers Thuisshirt en vertel je er dan over).

Laten we erover praten –
Mijn nieuwste video’s

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Review van het nieuwe boek van Jessica Simpson – Open Book. De zanger en ondernemer morst geheimen en achter de schermen verrast alles in haar memoires.

Review of the Audible Book – Jessica Simpson leest het zelf! Bovendien zijn er beloningsnummers wanneer je de audioversie krijgt!

Meer video’s

0 seconden van 6 minuten, 5 seconden

Volgende
Marathon training dag 1
03:12

Live
00:00
08:21
06:05

Blauw schort versus hey daar fris …

Dit worden beschouwd als maaltijdbezorgdiensten of abonnementen voor maaltijdkit. Ze hebben veel overeenkomsten (samen met een paar andere diensten die nu beschikbaar zijn). Sommige maaltijdabonnementbedrijven hebben een beperkte leveringskaart of leveren alleen op bepaalde dagen – dus locatie kan ook aspect in de beslissing om te kiezen.

Blue Apron en Hey daar vers bieden beide een wekelijkse service waar ze een doos van alle ingrediënten leveren die je nodig hebt om thuis een paar maaltijden te maken. Er zijn 2 personenplannen en familieplannen.

Blauw schort – u kunt ervoor kiezen om bepaalde eiwitten te vermijden in plaats van vegetarisch of niet vegetarisch. Ik vind dit leuk omdat ik niet echt veel varkensvlees of rood vlees graaf – maar ik ben er niet 100% tegen. Ik wil in staat zijn om een ​​maaltijdoptie te kiezen op basis van het hele gerecht en niet volledig richtlijn van de vleesopties. En het is een goed idee als ik kook voor iemand die plezier zou hebben in de vleesoptie.

Hallo vers – je kunt een vegetarisch of klassiek maaltijdplan kiezen. Dus als je vegetariër kiest, ben je beperkt tot die maaltijden. U kunt 3, 4 of 5 maaltijden kiezen op het 2 -persoonsplan.

Mijn blauwe schortinstellingen: u kunt alle eiwitopties of alleen uw favorieten kiezen. Ik plukte schelpdieren en vis. Maar vóór elke levering kunt u zich aanmelden en uw maaltijden kiezen (ik denk dat het 6 opties zijn en u kiest 3) of als u vergeet / niet geeft / ander blauw schort u maaltijden verzendt op basis van uw voorkeursinstellingen.

De prijzen, gebruiksgemak en serveergroottes zijn vergelijkbaar. Wat een beetje grappig is, is dat mijn maaltijdkeuzes uiteindelijk erg op elkaar leken tussen beide bedrijven. Er was een zeevruchtenschotel, een pizza en een panini en een kipgerecht.

De aanwijzingen zijn gemakkelijk te volgen. Blue Apron krijgt een voorsprong voor de receptenkaarten dankzij betere fotografie en beeldmaat op de stapsgewijze foto’s.

Blauw schort:

Hallo vers:

Ik maakte de zwarte meerval met een vriend en het was goed. Ik denk dat elke maaltijdset een geweldig idee is om te gebruiken als je de ingrediënten naar het huis van iemand anders wilt brengen om te koken. Het was gemakkelijk om het voedsel- en receptenkaart te krijgen en hoefden zich geen zorgen te maken over het missen van iets.

De tie -breker was deze inktvis inktpasta met garnalen en snappen erwten – en ik hou niet eens van garnalen! Maar gerecht klonk zo interessant dat ik het moest proberen. Squid Ink Pasta?! Ik heb nog nooit zoiets gehad en sprong op de verandering om het niet alleen te proeven, maar ook in staat te zijn om het zelf te koken. Dit is absoluut het chicste wat ik al een tijdje heb gemaakt.

En het was heerlijk! Ik was aangenaam verbaasd over de pasta en gemakkelijke, heerlijke saus.

In het algemeen is het menu van Blue Apron veel creatiever en exotischer. Door het zelf te kunnen koken, heb ik zin om iets nieuws te leren en iets nieuws te proeven. Wanneer er een zeldzaam ingrediënt of maaltijd is, bespreekt het receptkaart meestal uit welk deel van de wereld het is of andere interessante feiten.

Als je blauw schort wilt proberen en indruk wilt maken op je vriend of jezelf of je puppy, gebruik dan een blauwe schortlink op deze pagina en je krijgt je eerste 3 maaltijden gratis!

VRAAG: Heb je ooit Black Squid -inktpasta gehad? Zou je het proberen? Ben je een avontuurlijke eter?

Ik heb het geprobeerd en ik heb wat gered voor mijn kleine broertje om het te proberen. Hij vond het ook leuk!

Disclaimer: dit bericht wordt gedaan in samenwerking met Blue Apron. Alle meningen zijn van mijzelf. Bedankt voor het lezen en ondersteunen van run eten herhaling.

Stuur me het werkboek

72Save

Delen is zorgzaam!

72
Pin

Deel

TweetenDeel

Mail

Deel

Blijf deze kiezen:

De Costco -trek van vandaag

De Costco -trek van vandaag

Running Blog Costco Grocery Haul. Ren eten herhaal Instagram Reels Costco moet gezonde favorieten en het beste

Wat ik vandaag heb gegeten- Food Diary

Wat ik vandaag heb gegeten- Food Diary

Hallo! De Instagram -check -in -post van vandaag is een voedseldagboek. Het is zo lang geleden omdat ik een volledige dag met eten heb gedaan … maar het is vergoed

15 snelle pre -run snack -ideeën

15 snelle pre -run snack -ideeën

Wat te eten voordat je rent en wanneer je moet eten. 15 snelle pre -run snackideeën voor nieuwe hardlopers en training voor een halve marathon

Wat ik vandaag heb gegeten Food Diary – Marathon Training Week 4

Wat ik vandaag heb gegeten Food Diary – Villarreal CF Thuisshirt Marathon Training Week 4

Wat ik in een dag eet. Food Diary Running Blog Training Week 4. Ontbijt, lunch, diner en snacks FC Utrecht Thuisshirt plus notities op

Nutrition for Runners – Run Fit Challenge Week 5

Nutrition for Runners – Run Fit Challenge Week 5

Wat is het beste dieet voor hardlopers? Voedingssuggesties voor hardlopers. Macro’s voor hardlopen, maaltijdplanning suggesties en koolhydraten

De beste gezonde handelaar Joe’s Pumpkin Seizoensgebonden voedselkeuzes

De beste gezonde handelaar Joe’s Pumpkin Seizoensgebonden voedselkeuzes

De beste gezonde handelaar Joes Pumpkin Foods. Bekijk deze ronde van het beste seizoensgebonden voedsel van TJ’s zoals Pecan Pumpk

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.