CCHA verwelkomt sportadvocaat Matt Banker

Church Church Hittle + Antrim Ihas heeft de huur van Matt Banker aangekondigd in haar sportwetgeving. In zijn nieuwe rol bij het bedrijf zal Banker als adviseur van de CCHA Sports Law Group dienen. Banker zal het bedrijf CF Monterrey Thuisshirt ondersteunen met klantwerk, in handlings met NCAA Infractions Matters, Nul Work en Titel IX Work.

Banker is de voormalige Associate Athletic Director aan de Universiteit van Louisville, waar hij negen jaar doorbracht met een RB Leipzig Thuisshirt breed scala aan verantwoordelijkheden – veel recent, het beheren van hun NIL -activiteiten. Bovendien diende hij als sportbeheerder voor herenvoetbal, lacrosse voor vrouwen, dames roeien kardinaal esports en spirit -teams en vertegenwoordigde de Universiteit van Louisville in het Soccer Committee and Acc Constitution & Bylaws Committee van de ACC.

“We zijn erg blij om Matt te Barcelona Thuisshirt verwelkomen bij het bedrijf,” zei Kelleigh Irwin Fagan, partner in CCHA’s sportwet- en bedrijfsdienstenpraktijkgroepen. “Zijn recente campuservaring en lange geschiedenis in de universiteitssporten zullen onze klanten goed van dienst zijn.”

Banker heeft zijn hele beroep gewerkt met student-atleten, coaches en beheerders in universiteitssporten en zal blijven communiceren met die individuen door zijn werk met CCHA.

Deel dit:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.