Nog steeds regent !!!

It’s.still.Raining.

Ik ben SSC Napoli Thuisshirt hier vooral niet blij mee, omdat Ben klaar was en bereid was om met mij te wandelen/rennen. Hij zei dat hij onlangs een race wilde doen en wilde vanmorgen rennen. Ik was super opgewonden, maar onze plannen werden verijdeld door de moesson buiten.

www.nataliedee.com
Dus hebben we besloten om ontbijt te maken en hopen dat het een beetje op de hoogte is. Ben had de leiding over de koffie. Hij maakte espresso in dit nieuwe espresso -maker -ding dat we kregen van Marshall’s. Je legt het recht op de fornuisbrander. Gek.
Mijn nieuwste video’s

4 minuten staande kerntraining voor hardlopers
Standing ABS -training die u thuis kunt doen. Geen kernoefeningen voor apparatuur die u kunt opstaan ​​voor of na een run. Snelle tutorial over 5 trainingbewegingen voor een sterke kern en om je balans aan te vechten.

Meer video’s

0 seconden van 4 minuten, 31 seconden

Volgende
Tip Tip Blijf gezond tijdens de uitbraak van Covid19
02:25

Live
00:00
08:21
04:31

En ik gebruikte mijn nieuwe Scanpan Professional Griddle om het ontbijt te koken. Het bedrijf bood aan mij een van hun super fancy griddles te sturen, omdat ik een substantiële pleitbezorger ben van Pancake Sunday. Het is een traditie om op zondag pannenkoeken te maken, en tot vandaag had ik net gebruikt wat schoon was, een kleine koekenpan. Ik kan zien dat deze bakplaat ook goed zal zijn voor het verwarmen van tortilla’s.

Het wordt geleverd met een handvat, zodat je je handen niet verbrandt terwijl je je ‘cakes op een Olympique Marseille Thuisshirt grootse manier omdraait. Niet dat ik dat doe, maar ik zou liever mijn handen in het algemeen niet verbranden.

Om de een of andere reden ben ik dol op de naam “Scanpan” en bleef ik het schreeuwen tijdens het koken. Ik weet niet of je dit nog hebt opgepikt, maar ik ben luid!

WAARSCHUWING: Alleen omdat je een mooie professionele bakplaat hebt, betekent niet dat je eerste partij pannenkoeken professioneel uitzien of proeven.

Gelukkig ben ik geweldig in het redden van de pannenkoekendag en realiseerde ik me dat ze Frans Voetbalelftal Thuisshirt te vloeibaar waren. Niets een beetje extra bloem kon niet oplossen. Ik heb ook wat veenbessen toegevoegd tijdens het koken.

Wa-la! Een heerlijke stapel pompoencranberry -pannenkoeken.

Toppings!

Uiteindelijk was ik geen fan van veenbessen in de pannenkoeken. Mislukking. Maar ze waren nog steeds lekker, ik zou ze gewoon niet meer toevoegen.

Vraag: Had u vanmorgen een liefhebber dan normaal ontbijt?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf doorgaan met deze:

Californische roomkaas met veenbessen en walnoten

Californische roomkaas met veenbessen en walnoten

Neem uw vakantiebrunch een inkeping op met deze eenvoudige roomkaas in Californië met veenbessen en walnoten. Het combineert classi

Mango Green Smoothie Bowl Recept:

Mango Green Smoothie Bowl Recept:

Supergroen smoothie recept met yoghurt. Mango Green Smoothie Recept in een kom die vol zit met gezonde ingredietns een

5-ingrediënt paddestoel cheddar frittata recept

5-ingrediënt paddestoel cheddar frittata recept

Eenvoudig gezond ontbijt – 5 ingrediënt champignon en cheddar frittata. Hoog eiwit, glutenvrij en groenten voor het ontbijt

Eenvoudig ontbijt gebakken aardappelrecept

Eenvoudig ontbijt gebakken aardappelrecept

Eenvoudig ontbijt gebakken aardappelrecept Aardappelen zijn een heerlijke, voedingsstof-dichte groente en een geweldige optie om uw WO te voeden

Eenvoudig stalen gesneden haver in het recept voor rijstkoker

gemakkelijke sTel gesneden haver in het recept voor rijstkoker

Eenvoudig stalen gesneden haver gemaakt in rijstkoker. Recept voor havermout gekookt in een rijstkoker met melk, water en banaan. Gezond

Graanmelk smoothie recept

Graanmelk smoothie recept

Hoe maak je graanmelk en lichte graanmelk smoothie recept. Eenvoudig heerlijke graanmelkrecept met echte Californische MI

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.