Vraag een Monicaans deel 6

Feit: een Kameroens Voetbalelftal Thuisshirt zoete aardappel is het hoogtepunt van elke maaltijd waar het deel van uitmaakt.

Het kan me niet schelen of je Turkije hamburgers op de voorman maakt en ze overtreft met gegrilde uien …
Mijn nieuwste video’s

Onorthodox boek en Netflix Review
Review of the Book & Netflix Series – Unorthodox. A Good Listen – Book, Podcast en Visual Home Entertainment Review -serie.

Meer video’s

0 seconden van 7 minuten, 28 seconden

Volgende
Gezichtsmasker om te rennen of buiten tips te lopen
07:15

Live
00:00
08:21
07:28

De zoete aardappelfrietjes zijn King Queen!

Maar noem de wambulance omdat mijn maag nu pijn doet van al dit goede eten, denk ik dat er teveel van het goede kan zijn? Behalve wanneer het Fro-yo betreft.

Vraag een Monicaans deel 6:

Als je een vraag voor me hebt, e -mail deze dan naar runeatrepeat op gmail.com

Random – Ben stuurde Leeds United Thuisshirt me deze lijst zonder provocatie gisteravond. Hij heeft misschien deelgenomen aan de “saus”.

Ben’s top 10 redenen om met een gezonde levende blogger te trouwen:

10. Je zult altijd het meest recente weten dat Jillian Michaels heeft geproduceerd. 9. Het huis zal vol zijn met ongebruikelijke en interessante voedingsmiddelen (zoals geroosterde spruitjes) die je nooit voor jezelf zou maken. 8. Ze zal veel spandex dragen in de vorm van hardloop- of yogabroek. 7. U wordt gezonder door osmose. 6. Constante Santos Laguna Thuisshirt blootstelling aan nieuwe restaurants zoals Vietnamees, Koreaans, Indiaas, vegetarisch, veganistisch, rauw enz. 5. Stabiele voorraad bevroren yoghurtwoestijnen en donkere chocolade. 4. Hoewel ze voortdurend proberen hun lichaam te verbeteren, zul je de voordelen van hun oefening plukken. 3. Interessante reislocaties voor marathons, conferenties en toppen. 2. Opmerkelijke hoeveelheden energie voor alle dagelijkse activiteiten. 1. Ze zijn continu op zoek naar manieren om zichzelf te verbeteren.

Monica is heel speciaal in het zijn van een Mexicaanse gezondheidsblogger omdat ze veel begripvol is van mijn behoeften om te drinken, biefstuk te eten en een sombrero te dragen. Maar ze geeft nooit op om me gezonder te maken (zelfs als het gewoon is zodat ik niet voor haar sterf). Ik raad altijd Spaanse vrouwen aan omdat ze een speciale plek in hun hart hebben voor hun mannen, en rode hoeken omdat hun bloed daadwerkelijk in brand staat (dat is wat hun haar rood maakt). Kerels zouden overal deze bloghunnieën moeten pakken. Ik ben dronken.

Ik weet niet of ik gevleid of beschaamd zou moeten zijn …

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.