Voor pijnlijke spieren werkt dit als Crazy

zoals besproken in sommige eerdere artikelen, spiermassa -pijn kan worden geactiveerd door drie hypothese (spierschade, weefselschade, spiermassa -spasmen) resulterend in cumulatief microtrauma resulterend in een soort cellulair schade. Soms kan dit de belangrijkste oorzaak van overtraining zijn en een paar dagen na training onaangenaam zijn.

Continuele cellulaire schade over en tot het punt waar het lichaam niet kan genezen, kan leiden tot overtraining.

Maak je geen zorgen…

Hier is een snelle checklist om te helpen om de hoeveelheid spiermassa -pijn die u mogelijk ervaart te verminderen. Je kunt een of al deze de volgende keer dat je je een beetje Juventus Thuisshirt pijn doet, gebruiken van je laatste training.

Fase 1 – Pre -training herstel

Legverhoging: talrijk van ons staan of zitten lange tijd voordat ze naar het fitnesscentrum gaan en trainen. Dit is een minder dan ideale staat, omdat uw algemene circulatie minder dan ideaal is. Wat u kunt doen, is 20-30 minuten voordat u traint, gaat liggen met uw gevoel tegen een muur of ander item en breng het bloed terug naar uw bovenlichaam en het hart.

U verbetert uw circulatie, vooral wanneer u benen of uw onderrug traint.

Als je wilt, kun je deze kans nemen om naar muziek te luisteren of een dutje te doen en de mentale verschuiving in training te beginnen.

Fase 2 – Genezing tijdens de training

Rustintervallen tussen sets:

Een uitstekende methode om de intensiteit van elk type training te vergroten zonder een enkel ding te wijzigen, is het verkorten van de rusttijd tussen sets. Je krijgt meteen veel meer werk uitgevoerd in minder tijd. Als u denkt dat de intensiteit zo goed hoog is, kunt u de tijd tussen sets vergroten en helpen bij het verminderen van de ontwikkeling van melkzuur ook. De tijd die u tussen sets nodig heeft, heeft een aanzienlijk effect op uw volgende set naast toekomstige prestaties.

Beweging tussen sets:

Geloof er gewoon over. Het is als een warming -up en weer geweldig omlaag, echter tussen de sets. Veel mensen begrijpen het belang van opwarmen voordat we gewichten opheffen. Ze begrijpen ook een geschikte geweldige down na het sporten.

Maar begreep u dat u die voorbeeldprincipes op een minuut kunt gebruiken tussen uw sets?

Deze beweging dient niet alleen als een ‘overgang’ tussen een all -out inspanning en genezing, maar het helpt bij een veel betere circulatie en helpt de zwelling van spierweefsels te verminderen.

Periodisering:

Vergeet niet dat pijn kan worden geactiveerd door een paar hypothese (weefselschade, spiermassa -schade, spasmen). Ben je echter gestopt om te geloven dat als je ‘zwaar’ blijft trainen, je de spiermassa op een microniveau blijft beschadigen, evenals voorbij zonder een aanpassing om te herstellen?

Het opnemen van een lichte dag of week in uw training kan helpen het gebied met nieuw bloed te spoelen, de vorming van littekenweefsel te verminderen en spoelt te verspillen uit het gebied.

Het plannen van dit soort trainingen in uw trainingsprogramma zal de tijd versnellen die nodig is om te herstellen naast het toevoegen van bereik aan uw programma dat op zijn beurt algemeen herstel biedt.

Fase 3 – Publiceer trainingsherstel

Mijn sterke voorgevoel is dat veel mensen op een bepaald moment niet in staat zullen zijn om pijn te voorkomen en behandeling te zoeken.

Dus daarom zijn er enkele methoden die u kunt helpen de ernst van de pijn tijdens uw training te verminderen, naast hulp bij het genezingsproces na uw training.

Contrastdouches:

Gedaan op uw lumbale gebied, omvat dit het gebruik van korte uitbarstingen van hete en koud water om de bloedsomloop te verbeteren. Je kunt in deze tijd nog meer strekken om nieuw bloed naar het gebied te spoelen.

Nutrition na de training:

Onnodig te zeggen …

Na je training is je lichaam in een prime time om voedingsstoffen te verslinden. Dit is een geschikte tijd om het het eiwit te geven dat het nodig heeft met de koolhydraten Racing Club de Avellaneda Thuisshirt voor energierekwacht.

Zie je, als spiermassa pijn wordt geactiveerd door microtrauma, wat resulteert in cellulaire schade, wil je zeker je lichaam veel materialen snel leveren om het werk zelf te repareren.

Een goede publicatie Workout Nutrition kan de hoeveelheid pijn verminderen die u kunt ervaren.

Therapeutische modulities:

Dit kan dingen omvatten als massage, sauna, whirlpool, chiropractische aanpassingen, acupressuur en anderen behoren tot de veel prominente therapeutische modaliteiten. Vergis je niet….

Herstel begint echt wanneer u de sportschool verlaat. Afhankelijk van elementen zoals uw niveau van fitness, leeftijd, medische aandoeningen, kunt u slim zijn om enkele of al deze publiceren trainingsgenezingstechnieken te gebruiken om het algemene herstel te versnellen.

Er is op zichzelf geen magische formule, maar alles wat u kunt doen om snelheid te helpen Het genezingsproces zal leiden tot minder gespierde ongemak en snellere genezing voor de volgende training.

Heb je gehoord dat 90% sporters 90% van de tijd overhandigen?

Zou het kunnen dat alleen “onderroepOvered ‘en misschien snel kunnen staan om veel meer te trainen als ze maar sneller kunnen herstellen?

Slaap:

Hoewel er geen vast aantal uren is dat u moet slapen, want dat hangt af van het schema van de individuen, persoonlijke voorkeuren en spanningsniveau, het is nog steeds verwijderen dat slaap belangrijk is voor herstel.

Dit is de tijd dat uw lichaamsreparatie al dat microtrauma werkt.

Als u niet voldoende slaap van hoge kwaliteit krijgt, kan dit uw algemene genezing beïnvloeden en het vermogen van het lichaam om het werk zelf te repareren. Dat kan leiden tot langdurige spiermassa -pijn. De hoeveelheid slaap die elke persoon nodig heeft, zal variëren.

Maak geen fout over spiermassa pijn …

Het is ongemakkelijk!

Maar met behulp van elk type of alle bovengenoemde genezingstechnieken kunt u de duur van spiermassa -pijn aanzienlijk verminderen.

Meer essentieel dan dat …

Creëer een periodius programma dat helpt om uw lichaam in een specificatie van genezing te houden en overtraining te voorkomen.

* Dit korte artikel is speciaal voor ironmagazine.com, reproductie in elk type type zonder voorafgaande toestemming is ten strengste verboden.

Als je dit artikel leuk vond … je zult het geweldig vinden:

The Novices Guide to Physical Fitness & Bodybuilding

___________________________________________________________________________MARC David is een bodybuilder, schrijver, evenals auteur van het e-boek “De beginnersgids voor fysieke fitheid en bodybuilding” (BGFB): wat elke beginner zou moeten begrijpen hoe waarschijnlijk ook niet. Marc heeft meer dan 20 artikelen geschreven en is te zien in een aantal gezondheids- en welzijns- en fysieke River Plate Thuisshirt fitnesswebsites. Marc’s eigenwijs en informatieve artikelen over bodybuilding, gewichtsverlies en training worden regelmatig opgeleverd op: www.freedomfly.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.