Coyotes Naam sportadvocaat Ahron Cohen Team President en CEO

(de volgende verscheen in Sports Litigation Alert)

De Arizona Coyotes -organisatie heeft aangekondigd dat Ahron Cohen – die een aantal leiderschapsrollen heeft vervuld met de club, waaronder Chief Legal Officer – is benoemd tot president en chief executive officer van Coyotes, eigenaar van Coyotes.

Cohen vervangt de vertrekkende president en CEO Steve Patterson, die het hockeyteam als specialist zal blijven aanbevelen terwijl hij externe bedrijfsventures achtervolgt.

“Ik wil Steve bedanken voor al zijn harde werk en de vele bijdragen die hij heeft geleverd om ons te helpen TSG 1899 Hoffenheim Thuisshirt bij een periode van overgang,” zei Barroway. “Er is een duidelijke leider voor nodig om het schip in ruwe wateren te stabiel en Steve deed precies dat na de organisatorische veranderingen afgelopen zomer.

“Steve laat het team beter achter dan waar hij het vond toen hij ons hielp in de beste richting te plaatsen. We wensen hem het allerbeste in de toekomst. ‘

Cohen kwam in 2015 bij de Coyotes als de algemene raadsman van het team. Hij voegde de COO -rol twee jaar later toe. In deze functies hield hij toezicht op de bedrijfsactiviteiten en juridische zaken van het team, tactische arena -planning en overheidsrelaties.

“Ahron is een rijzende ster in de National Hockey League en een leider in de Phoenix -gemeenschap. Ik kon niet gelukkiger zijn om Real Sociedad Thuisshirt hem te noemen als onze CEO, ‘zei Barroway. “Ahron is een onvermoeibare werker en hij brengt echt zicht op het werk. Met John Chayka die onze hockeyactiviteiten runt en Ahron het bedrijf leidt, blijven de Coyotes in geweldige handen. Ik zou onze toekomst niet ruilen met een team in de NHL. ”

“Ik ben nederig door de mogelijkheid om de Coyotes te leiden als onze president en CEO,” zei Cohen. “Ik heb elke minuut graag met dit team gewerkt; Voor wat we hebben bereikt het bouwen van het hockeyspel in de vallei, voor hoe we onze gemeenschap positief hebben beïnvloed en wat we in de toekomst klaar zijn – zowel op als buiten het ijs. ”

Voordat hij bij de Coyotes kwam, oefende Cohen als een bedrijfsadvocaat bij Snell & Wilmer L.L.P. in zijn Sevilla FC Thuisshirt Phoenix -kantoor. Hij ging naar de rechtenstudie op de Sandra Day O’Connor College of Law aan de Arizona State University. Voorafgaand aan Law School speelde Cohen terug op Bowdoin College.

De betrokkenheid van Cohen omvat het dienen als bestuurslid voor Big Brothers Big Sisters of Central Arizona, de ASU Sports Law & Company Advisory Board, de Arizona Sports & Home Entertainment Commission en de ASU Law School Alumni Board.

Ahron en zijn vrouw, Dana, en zoon, Carson, wonen in Phoenix.

Deel dit:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.