Skinny Eggnog French Toast Recept

National French Toast Day komt op donderdag 28 november! Maar dat is ook Thanksgiving als ik een storm ga koken en waarschijnlijk toast eet met PB als ontbijt. Dus vandaag is de dag om te vieren en ik heb een gezondere versie van het goede spul dat eierpapier in de mix combineert.

Ik ben een oroweat -brawbassador … of misschien is het Oroweat Matador dat ik vergeet.
Mijn meest recente video’s

Marathon training dag 1

Meer video’s

0 seconden van 3 minuten, 12 seconden

Volgende
Runnen Idee blijf gezond tijdens de uitbraak van Covid19
02:25

Live
00:00
08:21
03:12

Het enige dat ik weet is dat het bedrijf me enorme hoeveelheden brood heeft gestuurd en ik heb mijn best gedaan om plezier te hebben in de goedheid van Carby. Een van de broden die ze stuurden was gezondheidsmoer, wat ik niet krijg omdat het eerste ingrediënt geen volkoren is (controleer labels!). Maar gezien het feit dat ik het al heb, heb ik het gegeten. En ik moet wel toegeven – het is echt goed omdat het kleine stukjes noten heeft. Ik ben absoluut een textuurmeisje als het betrekking heeft op brood en het leuk vindt om het ‘stevig’ te hebben.

Ook vond Eggnog onlangs de weg in mijn koelkast. Ik word niet gesponsord door de Eggnog Council, vaak ga ik naar de winkel en gebruik ik dit vuile groene papier in mijn tas om dingen te krijgen die ik leuk vind.

Ik heb hier meerdere keren op gewezen op Ol ’Rer, maar ik drink enorme hoeveelheden drankjes – alle soorten. Ik weet niet hoe ik moet nippen, alleen slam. Dit is geweldig voor Vissel Kobe Thuisshirt het winnen van feestspellen Chug Chug Chug!

Maar het zorgt voor een gevaarlijke reis naar Las Vegas. En het zorgt ook voor risicovolle service wanneer Eggnog in huis is. Een glas van dat spul kan gemakkelijk meer dan 500 calorieën inpakken.

Omdat ik dol ben op de smaak van eierpapier, maar niet de hele doos op een dag wil drinken, neem ik het op in afwas voor wat eierpapier-y-goedheid zonder het hele ding te drinken. Ik heb laatst magere eierpartij Frans toast gemaakt en vond het geweldig!

Willekeurig ging de Eggnog al ‘vermist’, dus ik kreeg wat zijden pompoenkruidendrank om het opnieuw te maken met een vakantie -gekruide kick.

Tip: Franse toast kan vochtig zijn als je het niet goed doet- gebruik dik brood en toast het of Gremio Thuisshirt zet het ‘s nachts uit om uit te drogen. De eindstukken werken ook geweldig voor FT!

Skinny Eggnog French Toast

2 stuks oroweat brood, geroosterd (200 calorieën)

2 eiwitten of 1/3 kopje eiertoeiers (60 calorieën)

1/4 kopje zijden eierpapier of pompoenkruid (40 calorieën)

Dash vanille -extract, nootmuskaat en kaneel (0 calorieën)

Toppings: extra nootmuskaat en kaneel, siroop, amandelboter

Routebeschrijving: Verhit pan & spray met anti -aanbak.

Meng eieren, eieren, kruiden, vanille. Dompel toast in beslag. Kok. Bovenkant. Eten.

Zonder toppings is dit recept slechts 300 calorieën. Top het met een beetje goede siroop en een eetlepel notenboter om al je koolhydraten, eiwitten, gezonde vetbases voor het ontbijt te raken.

Vraag: Krijg je elke week hetzelfde brood?

Disclaimer: dit bericht maakt deel uit van mijn partnerschap met OROWEAT. Alle meningen zijn van mijzelf.

Stuur me het werkboek

47Save

Delen is zorgzaam!

47
Pin

Deel

Tweeten

Deel

Mail

Deel

Blijf hiervoor kiezen:

5-ingrediënt paddestoel cheddar frittata recept

5-ingrediënt paddestoel cheddar frittata recept

Eenvoudig gezond ontbijt – 5 ingrediënt champignon en cheddar frittata. Hoog eiwit, gluten gratis en groenten voor het ontbijt

Hoe maak je een betere kom met graan- gezonde ontbijttips!

Hoe maak je een betere kom met graan- gezonde ontbijttips!

Hoe maak je een gezondere kom ontbijtgranen. Maak een snel ontbijt dat goed voor je is en je volhoudt tot de lunch met TH

Eenvoudig stalen gesneden haver in het recept voor rijstkokerEenvoudig stalen gesneden haver in het recept voor rijstkoker

Eenvoudig stalen gesneden haver gemaakt in rijstkoker. Recept voor havermout gekookt in een rijstkoker met melk, water en banaan. Gezond

stranden en room smoothie kom recept

stranden en room smoothie kom recept

Lichte smoothie in een komrecepteiwit vol met yoghurt, perziken, melk en spinazie. Groene smoothiekom

verjaardagstaart smoothie recept met yoghurt en hagelslag

verjaardagstaart smoothie recept met yoghurt en hagelslag

Real California Milk Birthday Cake Smoothie Recept. Gezonde en gemakkelijke smoothie met eiwitten uit zuivelproducten in plaats van eiwitten

chocolade chip koekjesdeeg overnachting haver recept

chocolade chip koekjesdeeg overnachting haver recept

Chocolade chip koekjesdeeg overnachting haver recept. Dit ongelooflijk eenvoudige en Uruguayaans Voetbalelftal Thuisshirt heerlijke haverontbijt is een snelle vooruitgang op

⚡ door Shareaholic

.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.