Rocky, James en Monica

na het Benjamin Franklin Institute …

Mijn nieuwste video’s

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Review van het nieuwe boek van Jessica Simpson – Open Book. De zanger en ondernemer morst geheimen en achter de schermen verrast alles in haar memoires.

Review of the Audible Book – Jessica Simpson leest het zelf! Bovendien zijn er bonusnummers als je de audioversie krijgt!

Meer video’s

0 seconden van 6 minuten, Eintracht Frankfurt Thuisshirt 5 seconden

Volgende
Atleta running shorts review.mp4
08:21

Live
00:00
08:21
06:05

… We gingen naar het Philadelphia Art Museum.

Dit is mijn eerste keer naar Philadelphia, dus het was geweldig om een ​​beetje door deze stad te lopen en alles mee te nemen.

Het was warm en mooi eruit en veel mensen genoten van het goede weer. Onze wandelgroep voelde als een excursie – gebruik het buddy -systeem!

We gingen naar het Philadelphia Art Museum om de Real Betis Balompie Thuisshirt beroemde rotsachtige scène te herscheppen waar hij de trap oploopt.

Leuk weetje: ik heb Rocky nog nooit gezien, maar toen ik aan het trainen was voor mijn marathon Ben, haalde me op een lange termijn in om me te helpen motiveren. Hij reed langs me op zijn fiets en bleef me vertellen: “Je bent een zwerverrots …” Omdat blijkbaar jongens elkaar motiveren door eikels te zijn. Hoe dan ook, ik wilde de film sindsdien zien?

Ik heb het gedaan!

Ik stond ook in de rotsachtige voetstappen. Ik heb grote voeten.

Het uitzicht vanuit het museumstappen was ook geweldig?

Na alle festiviteiten van de dag hadden we wat downtime voor het avondeten. Ik had honger en had een paar snackaroos …

Ik heb deze balk willekeurig opgepikt bij GNC. Het heeft 140 calorieën en 12 gram eiwitten. Ik hou van die statistieken, maar houd niet noodzakelijkerwijs van de ingrediëntenlijst. Je kunt ze niet allemaal winnen.

Toen was het tijd voor het avondeten bij James.

Ik hou van de kleur en het ontwerp van hun bord en deur.

Het restaurant was klein en versierd met Kameroens Voetbalelftal Thuisshirt een funky, maar modern gevoel.

Ik hou van bakstenen muren en kaarsen in de open haard?

Ik heb genoten van een glas roos terwijl we op onze tafel wachtten.

Laten we zeggen dat ik de afgelopen twee dagen meer wijn heb gedronken, dan heb ik de afgelopen 2 maanden gedronken.

James had een menu vooraf gepland voor ons. We hadden twee keuzes voor elk van de vier cursussen.

Ik moet leren hoe ik brood kan afwijzen. Ik ben een duivel.

Ik begon met de salade. Ik heb absoluut niet het gevoel dat ik dit weekend genoeg groenten heb gegeten.

Voor de tweede cursus bestelde ik de gnocchi. Eigenlijk denk ik dat iedereen de gnocchi bestelde.

En het was geweldig. Dit gerecht was absoluut het hoogtepunt van de maaltijd. Ik wou dat ik magische woorden had om te beschrijven hoe goed het was, maar geloof me gewoon dat een tafel vol voedselbloggers hier enthousiast over was!

Ik bestelde de risotto voor mijn voorgerecht, ook al hou ik niet van risotto. Het zalmschotel klonk te zeldzaam voor mijn smaak (de serveerster beschreef het als vergelijkbaar met sushi) en de andere optie was kip. Dit was oké, maar een beetje aan de zoute kant (en dat is gek voor mij om te zeggen).

Dessert was een espressomousse geserveerd met sinaasappels. Het was erg goed, maar ik geef de voorkeur aan dat alle desserts chocolade zijn?

Het diner was ruim twee uur omdat het zoveel tijd tussen de cursussen duurde. Maar dat gaf ons een geweldige kans om te praten. Ik heb dit weekend zoveel slimme en succesvolle schrijvers/bloggers ontmoet. Het was geweldig!

De bloggers:

Tanya van IATEAPIE

Maridel van vitaal sap

Jenna van Eat, Live, Run

Christine van geen vleesatleet

Anne-Marie van

Tina van wortelen n cake

Anne van FannetasticFood

Jenna van Eat Right rond Chicago

Geweldig om met jullie allemaal om te gaan?

Ik ben erg trots op mezelf omdat ik vanmorgen de sportschool heb opgehaald, ondanks dat ik gisteravond laat is gebleven. Het was niet gemakkelijk om wakker te worden, maar ik wist dat ik de hele dag in een vliegtuig zou zitten en geen antsy wilde krijgen.

Ik neem meestal op zondag als een “rust” dag, dus ik liep gewoon op de loopband met een helling gedurende 40 minuten en strekte zich een beetje uit.

Toen was het tijd om het in te pakken en naar het zuiden naar Florida te gaan?

Ik was echter verdrietig om het hotel te verlaten. We verbleven in de Palomar. Het was erg leuk en de service hier was een van de beste die ik ooit in een hotel heb gehad! Het personeel was super attent en behulpzaam.

Het werkte geweldig dat Tina en Jenna tegelijkertijd wegvliegen en luchtvaartmaatschappij toen ik was, dus deelden we een taxi naar het vliegveld.

Toen we eenmaal door de beveiliging kwamen, waren we op een missie om havermout te vinden. We werden bijna in paniek toen we hoorden dat er geen Starbucks waren op de luchthaven van Philly, maar gelukkig heeft Au Bon Pain havermout. Score!

Ik kreeg havermout met rozijnen en een banaan en mengde het met een pakje amandelboter. Ik heb het volledig gescoord en vond dit onlangs op de goedkope kosten! Zijn ze geweldig om te reizen?

Nu zit ik in een vliegtuig op weg naar Fort Myers, FL. Ik zal een paar dagen met Ben’s familie doorbrengen op een tijdstip en dan is het een paar weken thuis bij MD voordat ik naar huis verhuis naar CA. Hoe gek is mijn leven nu?!

Ondanks de gekte ben ik erg blij, veel geluk en erg dankbaar?

Tot ziens!

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.