Yoghurtland en juli -doelen

Hallo evenals Happy Friday !!! Gisteravond was ik MIA sinds ik nog een blogschrijver ging, tevreden met Yogurtland. Ik ben gewoon blij dat ik mijn verslaving van anderen kan de schuld geven.

Deze vrouwen zijn enablers, maar ik heb geen bezwaar
Mijn nieuwste video’s

Tip Tip Blijf gezond tijdens de uitbraak van Covid19
Tip om gezond te blijven tijdens de uitbraak van coronavirus. Kun je zo goed rennen en naar buiten lopen tijdens het verblijf in huis bestelling? Hier is een herinnering om u te helpen voorkomen dat u uw deal aanraakt met …

Meer video’s

0 seconden van 2 minuten, 25 seconden

Volgende
Reis Jane Review
08:01

Live
00:00
08:21
02:25

Skinny Runner, Heather, Margot, Janae en die run eten herhaalde meisje

In een bijbehorend verhaal stierf mijn telefoon en Ben geloofde dat ik dood was. Hij kwam naar mij zoeken. Is dat niet lief?

Nou, geen zorgen Ben. We hadden alleen seconden nodig op Fro-Yo. Het was het idee van SR …

We hebben op het laatste moment plannen gemaakt om dit weekend een roadtrip te doen. Ik heb hier geen rekening mee gehouden bij het maken van mijn marathontrainingsplan, dus ik moest proberen en vanmorgen een lange run maken.

Hier ben ik met mijn meest gewaardeerde bezit – die prachtige satellietmaaltijd die me talloze uren van echte huisvrouwen herhaalt. Zeg je bedankt.

Ik moest 14 mijl doen, maar mijn rechterbeen was zowel super strak als moe (???). Ik neem aan dat het van kickboksen gisteren is, maar is het niet raar dat het meer van mij is dan mijn links?

Ik bracht een paar kilometers door met het fretten dat ik een beroerte had.

Uiteindelijk heb ik het tot 10 mijl gesneden, omdat ik bezorgd was dat mijn gang raar was van mijn Stoke -been.

Zo goed gedaan en gedaan.

Het is Frans Toast Friday! Ik hou van French Toast Friday bijna net zo veel als ik van Yogurtland maandag, dinsdag, woensdag … (je snapt het wel)

Ik ben terug in amandelboter. Ik ga met fasen met notenbutters.

Ik hou van maandag mini-goals, maar ik vereiste meer dan slechts 7 dagen om mijn SHT bij elkaar te krijgen. Dus voor de rest van 2011 zal ik maandelijkse doelen maken.

Doelen van juli 2011:

1. Blijf bij Marathon Training Program = 4 geweldige runs per week/2 Stamina Sessions/Yoga eenmaal. Document loopt, uithoudingsvermogen en strekken. De sleutel hier is dat ik me moet gaan duwen langs de moeilijke delen van mijn runs.

2. Geen frisdrank. Dit was een van mijn resoluties uit 2011 die ik opzij blijf zetten. Deze maand ben ik er helemaal mee.

3. Eet schoon tijdens de werkweek zodat ik kan luisteren naar de signalen van mijn lichaam en geen triggers of bloedsuikersporen. (Clean eten is anders voor verschillende mensen, ik heb mijn eigen bitdefinitie.)

Als u doelen hebt die u wilt documenteren – is gezond een nieuwe site waarmee u ze op hun website kunt onthullen en Real Madrid Thuisshirt vrienden en huishoudens uitnodigen om u te ondersteunen.

Het doel kan van alles zijn, van stoppen met roken tot het maken van 3 wandelingen per week. Je mag je doel Senegalees Voetbalelftal Thuisshirt en je beloning kiezen. Als uw voorstanders dat wensen, kunnen ze monetair bijdragen aan uw beloning of kunnen ze geld aan een goed doel doneren. Als niets anders, het delen van uw doelen met vrienden helpt zowel met verantwoording en morele steun

Ik wil het proberen en 2 lessen per week volgen in het Fitness Center of Yoga Studio de hele maand in juli! Ik gaf mezelf de beloning van een nieuw paar hardloopschoenen als ik het doe. Verlang me geluk!

Heb je enige vorm van doelen voor juli? Is er dit weekend een aantal leuke plannen?

Ik weet nog steeds niet eens zeker waar we heen gaan, maar Ben heeft een hotel geboekt voor vanavond en we vertrekken direct na het werk!

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf doorgaan met deze:

Running Journal Calendar – juli 2020 Gratis afdrukbare

Running Journal Calendar – juli 2020 Gratis afdrukbare

Workout -kalender uitvoeren. Gratis afdrukbare lopende jourmal voor juli 2020. Routine planner voorLopers van alle leve

Running doelen voor de maand – Instagram Story Sjabloon

Running doelen voor de maand – Instagram Story Sjabloon

De allerbeste methode om sneller, beter, sterker te werken, is om een ​​specifiek doel te stellen en een plan te maken. Hier is een Instagram -verhaal Templa

Oktober doelen planner-vrije afdrukbare maandelijkse doelen instelling werkblad

Oktober doelen planner-vrije afdrukbare maandelijkse doelen instelling werkblad

Maandelijkse doelen voor hardlopen en fitness. Primair doel, maandelijks doel en mini -doelen die per week zijn Pools Voetbalelftal Thuisshirt gesteld. Gratis afdrukbare doelen maand PL

Miles algemeen en beste van februari 2021

Miles algemeen en beste van februari 2021

Hoeveel mijl heb je deze maand precies gelopen? @Runeatrepeat Instagram Story Sjabloon voor hardlopers. beste run en eet voor

De ultieme lijst van hardloopdoelen voor het nieuwe jaar

De ultieme lijst van hardloopdoelen voor het nieuwe jaar

De ultieme lijst van hardloopdoelen voor 2022. Nieuwjaar Run Goals Workbook gratis gids om uw beste hardloopdoelen tot nu toe te stellen!

Doelen om u te helpen veel beter te rennen – stap op de Miles Moeilijkheidsdag 1

Doelen om u te helpen veel beter te rennen – stap op de Miles Moeilijkheidsdag 1

Gratis 30 -daagse hardloopmoeilijkheidsdag 1. Precies hoe u uw run -doel kunt instellen. Stapel op de Miles Run -moeilijkheid november 2021

⚡ door Shareaholic

.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.