Het helpen van uw arts om u te helpen met CTE

CTE is veel typischer dan vele artsen herkennen. Als een ziekte zonder een remedie geloven sommige mensen ten onrechte dat er niets kan worden gedaan om te helpen wanneer lijdt aan deze progressieve toestand gekoppeld aan herhaald hersentrauma.

Als je Battle Sportsatleet bent en vermoedt dat je lijdt aan de ziekte om ervoor te zorgen dat je arts er bekend mee is, is je AS Roma Thuisshirt geschiedenis van hersentrauma en precies hoe je het in de levenden kunt diagnosticeren een uitstekende locatie om te beginnen.

Hier is een link naar de ‘consensuscriteria’ voor de diagnose van TES (de term voor degenen die Celta de Vigo Thuisshirt vermoedelijk leven met CTE die alleen formeel kan worden gediagnosticeerd op autopsie).

Als uw arts ermee instemt dat u waarschijnlijk een CTE heeft om een methode te ontdekken om de symptomen aan te pakken om de hoge kwaliteit van leven te verbeteren, is een essentiële focus. Hoewel er geen remedie is, kan er waarde zijn bij het beheren van de symptomen van de ziekte. Hieronder is een van de meest typische bronnen die de Concussion Tradition Foundation mensen laten zien die vermoeden dat ze CTE hebben als ze naar hun arts gaan.

Management-of-chronic-traumatisch-encephalopathydownload

Er zijn verschillende hulpmiddelen bij een verwijdering van artsen, waaronder lichaamsbeweging, dieetplanbeheer, cognitieve revalidatie, stemming en gedragstherapie, farmacologische toediening en andere die kunnen worden onderzocht.

Het is belangrijk om CTE te begrijpen en wat er aan de ziekte kan worden gedaan, is belangrijk. U en uw arts kunnen profiteren van het evalueren van deze middelen bij het nadenken over de Athletic Bilbao Thuisshirt mogelijke diagnose van CTE en behandelplannen voor symptomen.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

CTE documenteren in gemengde vechtsporten 14, 2019
Directeur van CTE Center bespreekt de link van de ziekte naar MMADECECIDECTIC: 2016
Ja CTE kan worden gediagnosticeerd in de LivingMay 20, 2022in “veiligheidsstudies”

Leave a Reply

Your email address will not be published.