Het advocatenkantoor dient een rechtszaak aan tegen populaire Inc. wegens vermeende illegaliteiten van het bankwezen namens voormalige boksen, Tito Trinidad en zijn vader Don Félix

gepensioneerde wereldbokskampioen Juan Borussia Dortmund Thuisshirt Félix Trinidad-García (“Tito”) en zijn vader, trainer, trainer, trainer en manager Juan Félix Trinidad-Rodríguez (“Don Félix”), diende een rechtszaak in bij de Amerikaanse districtsrechtbank van Puerto Rico (Trinidad-García, et al. V. Popular Inc., et al., 21-CV-01529-ADC) (Zie op 🙂 Tegen de grootste bank- en effectenbeleggings entiteiten van Puerto Rico: Popular Inc.-Nasdaq: BPOP (“BPOP”)- en haar dochterondernemingen, -populaire effecten, LLC (“PSL”)- en Banco Popular De Puerto Rico ( “BPPR”).

Tito en Don Félix beweren dat BPPR via de toenmalige president Richard Carrión (en kleinzoon van de oprichter van de populaire), toenmalige president Michael McDonald, en BPPR-uitvoerend vice-president Juan Guerrero, en anderen, samengevoegd om een Vendetta en illegaal gelijkspel te maken door de federale bankwetten (12 U.S.C. §1972, en volgende), die zich richtten op Tito en Don Félix. Populaire uitgebreide beveiligde kredietrapportlijnen voor $ 23 miljoen aan de Trinidads, over de bindende verboden voorwaarde dat zij hun beleggingsportefeuilles, van meer dan $ 48 miljoen, overbrengen naar PSL. Deze regeling blijft bestaan en heeft de Trinidads gecombineerde verliezen van meer dan $ 93,218,292 veroorzaakt. §1975 aanbiedingen voor drievoudige schade, waarvoor de Trinidads verliezen claimen van meer dan $ 279.654.876.

Trinidads roepen de rechtbank nog meer op om claims te proberen voor: een vertrouwelijk monetair bedrag voor de schending van een vertrouwelijke regeling door popular; $ 7,102,171,73 vanwege de schending van een gerechtsrecht Pools Voetbalelftal Thuisshirt en illegale gedeeltelijke liquidatie van het onderpand van Tito; $ 58,218,292 voor verliezen veroorzaakt aan hun gecombineerde portefeuilles; $ 5 miljoen elk, voor mentaal en emotioneel lijden; $ 25 miljoen voor Tito en $ 10 miljoen voor Don Félix voor blessures aan hun commerciële beelden en reputaties; Plus een gelijk bedrag voor bestraffende schade.

De Trinidads verzoeken federale financiële instellingen toezichthouders om aan te scherpen wat populair doet in dit geval om een einde Corinthians Paulista Thuisshirt te maken aan eventuele vermeende illegale praktijken van populair in Puerto Rico en andere wereldwijde markten waar het actief is.

Deel dit:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.