Waarom ik nog een capsule garderobe

moet doen, hoi! Hoe gaat het? Vier je Labor Day Weekend met een BBQ of arbeid (als werkelijke arbeid met baby)? Ik liep mijn lange run op vrijdag sinds ik dit weekend de stad uit ging. Die plannen vielen op het laatste moment, maar ik ben blij dat ik mijn lijst met ‘te doen’ had overgestoken.

Zo’n prachtige dag voor een run! Ik vind het leuk.
Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 5
Marathon Training Running Blog – Run Eat Herhaal. Trainingsplan Dag 5.

Meer video’s

0 seconden van 4 minuten, 34 seconden

Volgende
Hoe u de onderliggende body -training voor hardlopers kunt doen A
03:09

Live
00:00
08:21
04:34

Brandstof voor de reis was de avond ervoor Chinees eten. Dit is mijn favoriete pre-race maaltijd. Ik heb echter een zak bevroren groenten toegevoegd toen ik dit huis kreeg! Ik kreeg een 2 -productcombinatie en dacht Servisch Voetbalelftal Thuisshirt dat ik geen van mijn entree -opties op groenten wilde ‘verspillen’ toen ik wat thuis had.

Dus vanmorgen kreeg ik zoveel als een korte shake -out run voor een geweldige stretch/yogasessie.

Ik ging ongeveer 7 mijl op pad. Het was relatief traag en zowel stabiel als ik een beetje liep toen ik een telefoontje van mijn Mamacita kreeg.

Toen ik terugkwam, ging ik naar mijn dressoir om nog een sportbeha en shirt te pakken. (Ik wijzig meestal uit mijn superzoete spul als ik terugkom van een run voordat ik strek of yoga doe.)

Maar ik vond zes miljard mieren die in mijn plaats streamen! Six.Billion. (Geef of neem aan dat ik ze niet allemaal heb geteld)

Ugh! Ik pakte de mierenspray en spoot ze en probeerde erachter te komen waar ze vandaan kwamen. Er was een grote lijn van hen afkomstig van de scheuren op de vloer van de slaapkamer. Ik ben er vrij zeker van dat ze van de locatie van de buren kwamen – waarschijnlijk sinds ze ze daar hebben gespoten!

Het soort slecht ding is dat ze geen voedsel willen, ze willen water, zodat ze naar de badkamer gingen, evenals de keuken in het bladeren van H2O. Dus in plaats van yoga te doen, moest ik het mierenprobleem aanbieden. Ik gebruik een hippie -bugspray – Ecosmart. Het werkt echt goed, maar de geur is nog steeds sterk (het is zowel pepermunt als rozemarijnolie).

En net toen ik geloofde dat ik het had onder beheren – merkte ik wat mieren in de kast op! Ik zag er een ton van hen op de muur achter mijn kleren. Ugh! Ik moest al mijn kleren uit de garderobe halen en op mijn bed zetten zodat ik daar misschien schoon kan maken.

Er was echter een lichte miscommunicatie en Vegas geloofden dat ik alle dingen eruit had gezet, zodat hij het in vacht zou kunnen dekken. Fantastisch.

Hij ziet er echter zo schattig uit als hij slaapt! Hij heeft het geluk dat ik hoe dan ook naar de was zou gaan, omdat ik niet het gevoel wil hebben dat ik mieren rond mijn kleding heb. Ik ben jeukend gewoon erover geloof.

Dus ik veronderstel dat het tijd is voor mij om nog een capsulekarderobe te doen! Moge ook, toch? Ik stop niets terug in de garderobe dat ik niet wil dragen. Evenals omdat het bijna de herfst is, geloof ik dat het een goed moment is om nog een garderobe op te schonen. Schakel je elk seizoen dingen uit? Ik ben niet echt verplicht sinds ik online in Zuid -Californië, dus het is niet alsof ik sneeuwkleding vereist (of wat je ze ook belt), maar ik word altijd koud.

Omdat ik altijd net zo goed aan het schoonmaken was als nodig om eruit te komen. Dus ik gooide zowel cosmetica als een zomerjurk op en uit de hek daar!

Let op de achtergrond op de onderstaande foto – mijn garderobe is leeg. Zou je dat anders hebben gemerkt?

Ik zou het helemaal niet hebben als het iemand anders was. Ik ben super niet opmerkzaam.

Nu nip ik stimuleren om te proberen te rehydrateren voordat ik mijn act bij elkaar krijg en probeer productief te zijn. Daarover Juventus Thuisshirt gesproken-limade stimuleren is nu een langdurige smaak, maar ik heb het nog niet geprobeerd-of wel? SR verklaarde dat ze het niet leuk vond, maar meestal hou ik van kalkspullen.

Fabletics Labor Day Sale: indicatie voor VIP -lidmaatschap en krijg je allereerste kleding voor $ 15!

VRAAG: Schakel je elk seizoen van je kleding uit? Doe je een capsulekarderobe?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

MailDeel

Blijf doorgaan met deze:

Nooit heb ik ooit game voor lopers ronde 2

Nooit heb ik ooit game voor lopers ronde 2

Nooit heb ik ooit game voor lopers @Runeatrepeat sinds ik mijn allereerste DNF nam voor de Long Beach Marathon It’s Game Time! H

Q&A op intuïtief eten en bingen, tips voor zomerse loop en meer!

Q&A op intuïtief eten en bingen, tips voor zomerse loop en meer!

Running Food Fysieke fitness Intuïtief eten zorgen en antwoorden. Tips voor de zomer draaien, wat te doen als je depressief bent en

weekend hardlopen en updates eten

weekend hardlopen en updates eten

Hallo! Hoe gaat het? Ik heb een snelle samenvatting van de hardlopen van dit weekend, eten en … herhalen. Oh, evenals ik tot slot lietene

Top 5 Running en Life Updates en de 5 -daagse run snellere uitdaging

Top 5 Running en Life Updates en de 5 -daagse run snellere uitdaging

Hallo! Ik heb je gemist! Heb je zelfs gemerkt dat ik weg was? Nee?? Ik ben misschien gekidnapt !! Iemand had de P moeten noemen

Miles algemeen en beste van februari 2021

Miles algemeen en beste van februari 2021

Hoeveel mijl heb je deze maand precies gelopen? @Runeatrepeat Instagram Story Sjabloon voor hardlopers. beste run en eet voor

Rennen op Marco Island Ajax Thuisshirt Florida 2021

Rennen op Marco Island Florida 2021

Waar te lopen op Marco Island Florida. Tips lopen voor reizen en strandtochten in de zomer. Florida Run Blog en

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.