Winterlopend hoe je je bij verschillende temperaturen

jaren geleden kunt kleden, heb ik gelezen dat 55 graden de ideale temperatuur is voor hardlopen. En hoewel ik een meisje voor warm weer voor mijn botten ben – ben ik het er helemaal mee eens dat voor de lange afstand lage Urawa Red Diamonds Thuisshirt 50s het beste weer is voor de sport.
Mijn nieuwste video’s

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Review van het nieuwe boek van Jessica Simpson – Open Book. De zanger en ondernemer morst geheimen en achter de schermen verrast alles in haar memoires.

Review of the Audible Book – Jessica Simpson leest het zelf! Bovendien zijn er bonusnummers als je de audioversie krijgt!

Meer video’s

0 seconden van 6 minuten, 5 seconden

Volgende
Ik heb een Covid-19-test
05:16

Live
00:00
08:21
06:05

Rennen in het winterseizoen is moeilijk. Het is moeilijk om zelfs uit bed te komen als het koud is. Maar als je eindelijk onder de warme comfortabele covers komt, is het een uitdaging om te weten hoe je je kunt kleden voor je run.

Het is koud.

Maar je wordt heet en zweterig.

Wat is een hardloper FC Porto Thuisshirt om te doen? #RunnerProblems

We zullen. Uw plaatselijke Monicaan is hier AZ Alkmaar Thuisshirt om te helpen. Dit is hoe ik me bij verschillende temperaturen kleed voor je eigen persoonlijke referentie. (Houd er rekening mee dat ik niet kan omgaan met koud weer, maar warm opwarmen tijdens het rennen.)

Verrassend genoeg is een van de meest voorkomende fouten die lopers maken in de winter te veel. Je bent maar een halve mijl in je run en spijt ineens al die kleding! Dus plan plan plan!

Snelle tip: controleer de temperatuurvoorspelling bij het begin en de afwerking van een run om een ​​goed idee te krijgen van wat te verwachten en hoeveel het zal opwarmen/afkoelen terwijl je loopt.

De #2 veel gemeenschappelijke fout is niet over je extremiteiten. Het gevoel dat je vingers en oren langzaam vriezen en op de grond vallen, is nogal het ergste.

Lopen in 70 graden of hoger –

Probeer zo naakt mogelijk te zijn zonder de oude dames door de straat te beledigen. Ik ben niet erg dapper, dus ik doe meestal hardloopbroek of een lopende rok met een korte mouw of tanktop.

(RER Tank – Moving Comfort Skort)

Lopen in 60 – 70 graden –

Vergeet niet, zelfs als het bijna 60 graden is, gaat u opwarmen. Ik doe meestal een T -shirt en compressiesokken met korte mouwen om elke kilte af te weren.

Rennen in 50 graden –

Het opmaken voor een run in de jaren 50 hangt af van hoe lang je uitgaat. Ik zou nog steeds shorts en korte mouwen dragen voor een race omdat ik het gevoel heb dat ik snel heet word bij races (het is een langere afstand en ik wil mijn lichaam koeler houden). Maar voor een trainingsrun thuis zou ik capris dragen.

Rennen in 40 graden –

Ga uit de bontjas!

Grapje.

Ik was echt koud bij de wereld van de hardloper in PA en de temperaturen waren waarschijnlijk het beste rond 36 tot 40 graden. Ik deed Capris en een technische tee met lange mouwen voor de 10K maar shorts en een korte mouw voor de halve marathon omdat ik lang zou rennen en te warm zou worden.

(New Balance Long Sleeve – Brooks Capris)

Voor de helft in dat weer:

Nogmaals, als ik thuis ben, zou ik capris dragen en waarschijnlijk heeft mijn Brooks -lopende vest bonus van het vest toegevoegd = verbergt eventuele gelukkige/bevriezende tepels.

Rennen in de jaren 30 –

Dit is koud voor mij! Ik doe capris en lagen, afhankelijk van de temperatuur en welke afstand ik ga. Lange mouwen zeker in dit weer, tenzij het een zeer lange afstand 18+ is.

Loopt onder de jaren 30 –

Ik moest in vries/besneeuwd weer in Maryland rennen en het was onaangenaam. Ik deed lange looppakketten, wollen sokken, lange mouwen, oorhoezen, handschoenen en een nekblazer.

Als het regent of een waterbestendige laag aan de buitenkant sneeuwt, is een goed idee. Bonuspunten als het helderder is dan de zon.

Aankleden voor rennen in de winter:

1. Controleer de temperatuur aan het begin/halverwege en einde van uw run. Kleed volgens de temps halverwege en het einde niet het begin.

2. Kleed je in lagen zodat je kleding kunt verwijderen als het te veel is in plaats van jezelf te bakken.

3. Zorg ervoor dat uw ledematen bedekt zijn met koud weer.

4. Kleed volgens je lichaam en de afstand die je loopt – er is niemand de beste manier.

Stuur me het werkboek

5Save

Delen is zorgzaam!

5
Pin

Deel

Tweeten

Deel

MailDeel

Leave a Reply

Your email address will not be published.