Blood Spitting trekt 6 maanden schorsing door NSAC voor Caio Magalhaes

Frans Voetbalelftal Thuisshirt nadat UFC middengewicht Caio Magalhaes verloren van Josh Samman bij de TUF 21 Finale van de UFC in juli 2015, hij toonde slecht sportiviteit door bloed te spuwen op zijn tegenstander en vangen van referene John McCarthy in het kruisvuur.

Tegenwoordig sloot de SC Braga Thuisshirt NSAC deze gewoonten af “gedrag dat schadelijk is voor een wedstrijd of tentoonstelling van ongewapende gevechten”, evenals een schorsing van 6 maanden en 40 uur buurtdienst voor de overtreding.

In een fascinerend nevenverhaal liet Magalhaes de Commissie weten, tijdens zijn pleidooi voor clementie, dat hij dineerde met Samman die voldeed aan de wedstrijd en de bijl was begraven. Samman tweette onmiddellijk dat dit, althans gedeeltelijk, onjuist was. Als de compensatie werd misleid terwijl Magalhaes onder ede was, kan dit de deur openen naar veel veel ernstiger gevolgen.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Anderson Silva heeft een Schalke 04 Thuisshirt jaar geschorst, een boete van $ 380.000 voor Dopingaugust 13, 2015in “Doping”
Welkom Vice -bezoekers – een nuchtere blik op de Nick Diaz Sagasept 15 september 2015in “Nevada Battle Sports Law”
Waarom de geldondersteuning mogelijk van tafel ligt voor atletische compensatie aansprakelijkheid februari 11, 2014 met 1 commentaar

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.