De advocaat van Mark Hunt die de potentiële racketeering -rechtszaak voor UFC Doping

onderzoekt in het laatste hoofdstuk van het voortdurende ongenoegen van Mark Hunt nadat hij geconfronteerd wordt met een reeks zwaargewicht tegenstanders die zijn bewezen of naar verluidt op prestatieverbeterende drugs zijn, heeft The Fighter de juridische adviseur ingehuurd Wie vraagt zich af of de UFC actief racketeering is aangegaan als het gaat om doping in de sport.

Hunt heeft de juridische diensten van Christina Denning behouden en zoals gemeld door Michael Stets van Mmamania-geschillen op basis van beschuldigingen van racketeering worden onderzocht-

Denning vertelde Mmamania.com dat ze de RICO -wet (Racketeering beïnvloed en corrupte organisatieswet) zal verkennen met betrekking tot UFC die mogelijk kennis heeft van Lesnar die vies is en hem in staat stelt om in de kooi te stappen tegen Hunt op UFC 200 op 9 juli 2016.

“Een van deze dingen die we onderzoeken – en hetzelfde met Brock Lesnar is er ook reden van actie tegen hem – maar een van de dingen die we onderzoeken is eigenlijk racketeering, rico -overtredingen, omdat er een patroon is voor het voordeel van De UFC om monetair voordeel te behalen met betrekking tot dit gedrag. En het wordt Spaans Voetbalelftal Thuisshirt gegeven dat er een patroon is en dat Mark hiermee kan spreken, maar niet alleen Mark, wiens gevochten drie mensen die positief hebben getest en ze vroegen hem om sommigen van hen opnieuw te vechten, er zijn andere jagers in de UFC, die dat niet Braziliaans Voetbalelftal Thuisshirt doen Neem verboden stoffen, die ook in dezelfde situatie zijn geplaatst. En mijn begrip is voor die personen, soms is de vergoeding van hun volgende gevecht afhankelijk van de uitkomst van wat dat resultaat is. ”

Zoals eerder besproken, zijn er doping -skeletten die in de kast van MMA blijven hangen en kunnen rechtszaken een krachtig hulpmiddel zijn om deze aan het licht te brengen, vooral als ze worden verbeterd met beschuldigingen van racketeering waardoor de partijen diep in de ontdekkingsfase kunnen graven. De UFC zou zeker wijzen op hun in huis anti -doping -programma dat redelijk kan worden beschouwd als het goud Manchester City Thuisshirt conventioneel voor elke gevechtssportpromotor.

Het is onduidelijk of deze rechtszaak zal worden nagestreefd of gewoon een onderhandelingstactiek is, maar als deze wordt gelanceerd, zal deze aanleiding geven tot een lelijk hoofdstuk voor de sport.

Hopelijk kan voor Hunt’s en de UFC een verstandig compromis kort van volledig opgeblazen rechtszaken worden ingediend om zijn zorgen aan te pakken.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

UFC – Mark Hunt Doping -rechtszaak “dodelijk defect” op 1 maart 2017
Mark Hunt vernieuwt UFC Doping -rechtszaak met gewijzigde klachten 3, 2017
Mark Hunt klaagt UFC / Lesnar aan die beweert dat doping fraude samenzwering 11, 2017 met 8 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published.