Zijn de Canadese Amateur MMA -kampioenschappen ontspoord?

Eerder dit jaar benadrukte ik waarom de verwachte Canadese amateur MMA-kampioenschappen niet wettelijk in Ontario kunnen worden gehouden, gezien het gebrek aan conforme wetten van Bill S-209 in de provincie.

Het lijkt er nu op dat het geplande evenement een muur heeft geraakt met lokale autoriteiten. Alex Gasson, die de Amateur Mixed Martial Arts Championship Series exploiteert, heeft een online petitie geschreven waarin staat dat “gemeenten/vergunningafdelingen vergunningen weigeren voor amateur gemengde vechtsporten en zelfs niet-opvallende strijdbare sportevenementen die S209 noemden. “Hoewel dit misschien ontmoedigend is voor de betrokkenen, moet het niet als een verrassing komen, gezien de duidelijke vereisten die in S-209 zijn vastgelegd om MMA-wedstrijden rechtmatig te hosten.

Hoewel de petitie niet specifiek verklaart dat het Ammacs 3 -toernooi is geannuleerd, lijkt het veilig om te concluderen dat het nu in gevaar is gezien het gebrek aan teamwerk van provinciale autoriteiten. Het verzoekschrift erkent specifiek dat de Canadian Combat Alliance en de Ontario Grappling Association (de autoriteiten die Ammacs adverteert als de provinciale en nationale sanctie -instanties) geen wettelijke autoriteit hebben om AMMA in Ontario te bestraffen met het volgende verzoek om juridische wijziging:

“Wij, de ondergetekende, eisen schriftelijke autorisatie van een juiste autoriteit om de Canadese Combat Alliance (CCA), zijn gelieerde ondernemingen en Ontario Grappling Association (OGA), officieel te maken om amateur gemengde vechtsporten, Grappling – Gi/Nogi, en Pankration, vanwege Borussia Monchengladbach Thuisshirt S209 voor onmiddellijke continuïteit van deze sporten. ”

Zoals eerder besproken, Santos Laguna Thuisshirt is de juiste route voor verandering om de regering van Ontario te lobbyen om een wet van Bill S-209 Montpellier HSC Thuisshirt goed te keuren die amateur MMA in de provincie legaliseert en uiteengezet te worden hoe gebeurtenissen wettig kunnen worden vastgehouden. Deelnemen aan een evenement zonder dit kader kan strafrechtelijke vervolgingen veroorzaken, zoals onlangs in Saskatchewan wordt aangetoond.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Zijn de Canadese Amateur MMA -kampioenschappen op een botsingscursus met het Wetboek van Strafrecht? 14 januari 2014 in “Amateur MMA Law”
En de ja hebben het! MMA Gegeven juridisch kader in Canada June 5, 2013in “Bill S-209”
Meer fall -out op de Canadese amateur gemengde vechtsporten scene – Grande Prairie annuleert Amma Events July 12, 2013in “Amateur MMA Law”

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.